Søg

SønderjyskE og Randers delte i første opgør

Rasmus Andersen, 5. maj 2019, kl. 15:57

Sydbank Park dannede rammen om den første af to kampe mellem SønderjyskE og Randers FC. Kampen på Sydbank Park kan betegnes som første halvleg, da det hele endegyldigt skal afgøres næste søndag i Randers. Men først skal der altså spilles fodbold i Sønderjylland.

Inden kampen gav SønderjyskE blomster til flere spillere, der takker af efter sæsonen. Derudover fik vi kåret årets spiller i SønderjyskE. Her var det den unge Alexander Bah, der til trods for en længere skade, blev hædret med den fornemme titel.

Kampens første mulighed opstod efter en fejl af Stefan Gartenmann. Gartenmann sparkede hul i luften og så kunne Saba stikke afsted mod baglinjen. Den hurtige georgier lagde et hårdt indlæg i feltet, som Kees Luijckx fik sparket til hjørnespark inden det hele blev for spændende.

Første lyseblå afslutning faldt til dagens anfører Johan Absalonsen. Christian ‘Greko’ blev sendt i dybden, men en mod en kunne han ikke udfordre mod mål, derfor blev det i stedet en aflevering tilbage i feltet, der faldt ned for fødderne af Absalonsen, der trykkede af, men afslutning strøg direkte ud af stadion.

Christian ‘Greko’ befandt sig igen i oplæggerens rolle efter 26 minutter, men endnu engang fik afleveringen ikke som fortjent. Denne gang var det Marco Rojas, der fik lagt bolden til rette, men afslutningen blev sendt ud til pølseboderne bag målet.

Efter 34 minutter var det igen ‘Greko’, der fandt plads. Rojas lagde en fræk bold i dybden til ‘Greko’ på et frispark, hvor kantspilleren smækkede et hårdt indlæg i feltet, som Mart Lieder fik rettet mod mål med hælen. Desværre kunne den frække afslutning ikke overraske Carlgren i målet.

SønderjyskE var generelt bedst på bolden og efter 37 minutter gav overtallet så pote. Danny Amankwaa drev bolden forbi sin direkte modstander og da han kom fri til indlæg fandt han manden med de mange indlæg, som kunne vise sine holdkammerater, hvordan man sparker bolden i mål. ‘Greko’ fik en flad aflevering, som han sneg forbi Carlgren ved forreste stolpe og gjorde det til 1-0 til SønderjyskE.

Kort før pausen måtte Victor Mpindi bide i græsset efter en hård medfart fra en Randers spiller. Heldigvis kunne Victor Mpindi rejse sig og se dommeren fløjte til pause ved stillingen 1-0 til SønderjyskE.

Efter pausen var SønderjyskE fortsat bedst på bolden. Især Amankwaa og ‘Greko’ var fortsat involveret i mange farlige situationer. Sidstnævnte forsøgte igen at sætte en medspiller op, da Marco Rojas fik bolden på kanten af feltet. Den lille tekniker lavede et par skudfinter inden afslutningen blev sendt mod mål, men her var Carlgren klar med en stærk redning.

I minutter efter var ‘Greko’ igen i afslutterens rolle, men denne gang savnede den aktive midtbanespiller skarphed i afslutningen, der strøg et godt stykke over mål.

Glen Riddersholm ændrede på holdet efter 67 minutter, da assistmageren til 1-0 målet, Danny Amankwaa, blev erstattet af månedens spiller i SønderjyskE, Peter Christiansen.

Med tyve minutter tilbage ville Mart Lieder også lege med på afslutningerne. Lieder fik bolden med 30 meter ind til målet, men den hollandske angriber lod sig ikke afskrække og forsøgte sig med et skud fra distancen. Det lignede kort et pragtmål, men desværre for Lieder ramte bolden overliggeren og gik ud til målspark.

Søren Frederiksen blev næste indskifter, da han erstattede Victor Mpindi som ikke kunne spille videre.

Målscorer Christian ‘Greko’ Jakobsen blev næste udskifter. Han blev erstattet af Rasmus Vinderslev.

Med et kvarter tilbage opstod der pludselig en stor mulighed til Peter Christiansen. Marfelt lagde en bold i feltet som Christiansen kunne afslutte på første gang. Men endnu engang savnede man skarphed, da bolden blev banket ud på tilskuerpladserne.

Stik mod spil og chancer fik Randers FC pludselig udlignet. Lidt tilfældig klumpspil gjorde at Kevin Conboy kunne heade bolden ind i feltet, hvor Saba Lobjanidze kunne sætte panden på bolden og overliste Sebastian Mielitz i målet. 1-1 på Sydbank Park.

Flere mål fik vi ikke på Sydbank Park. Dermed kan begge mandskaber nu se frem til at mødes igen om en uge på Cepheus Park i Randers.

Vi siger tusind tak til de 4372 fremmødte tilskuere på Sydbank Park! På gensyn i Randers til den vigtige returkamp.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus