Søg

SønderjyskE-kontrakt til talentfuld 16-årig

Per Jessen, 27. maj 2016, kl. 18:43

Peter Christiansen, der har været en stor profil på HFK’s U17-ligahold denne sæson, er blevet belønnet med en SønderjyskE-kontrakt.

– Det er glædeligt, at vi igen kan skrive kontrakt med en af vores egne talenter. Det er helt i tråd med, at vi gerne vil vores egne. Peter er en talentfuld spiller, der både kan spille angriber og kant, siger sports- og talentchef Hans J. Haysen.

Den 16-årige offensivspiller har indgået en tre-årig aftale med SønderjyskE, og det er hovedpersonen stolt og glad over.

– Jeg er rigtig glad for, at SønderjyskE har valgt at satse på mig, så jeg kan udvikle mig yderligere som fodboldspiller. Mit mål er at komme på superliga-holdet, men jeg er godt klar over, at der er lang vej, og der venter hårdt arbejde forude, siger Peter Christiansen.

Talentansvarlig Karsten Andersen fortæller, at den unge Haderslev-dreng har vist store fremskridt op gennem HFK-holdene. Den unge sønderjyde er en spiller, som bliver spændende at følge de kommende år.

– Peter er en ydmyg og hårdtarbejdende spiller, der spiller med store vilje og har et stort vinderinstinkt. Han har nogle åbenlyse spidskompetencer og kan på egen hånd lave det uventede ting, der gør ondt på modstanderen, siger Karsten Andersen.

Peter Christiansen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus