Søg

SønderjyskE henter svensk angriber i Randers

Per Jessen, 17. januar 2017, kl. 11:00

Superligaklubben SønderjyskE forstærker med omgående virkning offensiven med Marko Mitrovic, som klubben har hentet hos kollegerne i Randers FC.
Den 24årige angriber, som startede fodboldkarrieren i Malmø FF, er af serbisk oprindelse, og er bl.a. en af de få spillere, der har været igennem Chelsea FCs berømte fodboldakademi. Han er en stor og stærk angriber, og det var præcis, hvad der stod på ønskesedlen hos sønderjyderne:

– Marko Mitrovic er en fysisk stærk angriber, som vil blive et spændende supplement til den offensive del af spillertruppen, så vi vil få endnu flere strenge at spille på, siger sportschef Hans Jørgen Haysen, og fortsætter:

– Vi har søgt efter en type, som kan bruges som opspilsstation på krop og hoved og ikke mindst inde i boksen foran målet. Han kan både bruges alene på toppen eller i et tomandsangreb.
Marko Mitrovic har tidligere på grund af skader og dermed manglende spilletid ikke rigtigt fået slået sit navn fast. Det tror vi på, at han kan lykkes med her hos os. Vi har haft flere gode samtaler om hvor vigtigt det er at tingene fungerer både på – og uden for banen, og jeg tør godt love at det er en uhyre sulten spiller, som virkelig vil gøre sit yderste for at vise sig frem fra sin bedste side, som støder til holdkammeraterne senere i dag, slutter Hans Jørgen Haysen.

Fakta Marko Mitrovic
Nationalitet:    Sverige
Alder:             24 år (27.06. 1992)
Højde:            189 cm.
Vægt:             85 kg.
Position:         Angriber
Trøjenr.:          Ikke oplyst
Kontrakt:        30.06. 2019
Tidligere klubber: Malmö FF (Sverige), Chelsea FC (England), Brescia (Italien), FC Eindhoven (Holland), Randers FC


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus