Søg

SønderjyskE henter stærk finne i England

Kell Haugaard, 10. august 2016, kl. 5:30

SønderjyskE henter stærk finne i England

DM sølvvinderne fra SønderjyskE har med omgående virkning hentet Sakari Mattila hos den engelske Championshipklub Fullham.

Den centrale midtbanespiller har underskrevet en 2årig kontrakt, og sportschef Hans Jørgen Haysen ser frem til at få den 27årige finne i aktion for klubben hurtigst muligt:
– Sakari Mattila møder op med international erfaring som bl.a. indeholder optrædener i Championship og på det finske landshold. Han er en rigtig stærk spiller, som besidder både lederegenskaber og den rette mentalitet. Han er en arbejdsom teamplayer, der har blik for spillet, både i forhold til det defensive og offensive.
Han har også en god højre fod, hvilket kommer til udtryk i forbindelse med langskud og frispark.

Sakari Mattila blev efter en stor sæson 2014/15 i norske Ålesund solgt til Fullham, hvor han i den seneste tid har manglet spilletid.
– Han er dog i en ganske fin forfatning, om end han naturligvis mangler lidt kamptræning. Men ellers skal han kunne bidrage fra første dag, på en i forvejen rigtig god midtbane hos os. Det giver os flere strenge at spille på, at vi får endnu en kvalitetsspiller som Sakari Mattila ind i truppen, slutter Hans Jørgen Haysen.

Fakta Sakari Mattila
Nationalitet: Finland
Alder:           27 år (14.07. 1989)
Højde:          187 cm.
Vægt:           76 kg.
Position:      Central midtbanespiller
Landskampe: 9
Kontrakt:      30.06. 2018
Tidligere klubber: Klubi 04, HJK Helsinki, Udinese, Ascoli, Bellinzona, Ålesund, Fullham


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus