Søg

SønderjyskE henter Niki Zimling i Mainz

Kell Haugaard, 30. juni 2017, kl. 9:35

SønderjyskE henter Niki Zimling i Mainz

Den tidligere landsholdsspiller Niki Zimling er i disse timer i gang med at pakke fodboldtasken, og kursen er herefter sat mod Danmark og superligaklubben SønderjyskE.
Den karismatiske midtbanespiller startede karrieren i Brøndby, og har bl.a. optrådt for europæiske klubber som Udinese, Club Brugge, Ajax og senest for den tyske Bundesligaklub Mainz 05.
Sportschef Hans Jørgen Haysen er meget tilfreds med, at det lykkedes at hente Niki Zimling til klubben:
– Vi har mistet nogle erfarne spillere og lederskab i vores spillertrup efter den forgangne sæson. Det er dog glædeligvis også sådan, at så er der andre spillere, som stepper op.
I Niki Zimling får vi dog en spiller, der har hele pakken. Med en vanvittig erfaring fra øverste niveau, og en type, som altid leverer varen 100 % på begge sider af kridtstregerne.

– Han har været udfordret af skadesproblemer, som flere gange har sat ham tilbage. Men hver gang har han med stor vilje og selvdisciplin kæmpet sig tilbage på banen igen.
Han har været skadesfri i de seneste seks måneder, og det er vigtigt, da vi først og fremmest skal bruge ham på banen, understreger Hans Jørgen Haysen, og fortsætter:

– Nicolaj Madsen er væk, og med en Sakari Mattila, der er ude med en længerevarende skade, mangler vi noget tyngde på den centrale – og defensive midtbane.
Det får vi med Niki Zimling. Han er en kriger, og kan han tilnærmelsesvist nå det niveau, han tidligere har haft, bliver han med sikkerhed en profil for klubben.
Han skal være med til at løfte SønderjyskE-kulturen endnu mere, og herunder være en forgangsmand og støtte for især de unge spillere.
Det afgørende for os har også været den sult, han har udstrålet i vores snakke med ham. Han brænder for at vise sit værd, og han har et inderligt ønske om igen at nå et nationalt, højt niveau.
Vi får i den grad tilgang af en kvalitetsspiller, det er vi meget tilfredse med, og så glæder vi os til at se ham i aktion i den lyseblå trøje, slutter Hans Jørgen Haysen.

Niki Zimling har underskrevet en toårig kontrakt med SønderjyskE, og forventes at støde til sønderjydernes træningslejr i Tønder i dag.
Udover Niki Zimling har SønderjyskE i indeværende transfervindue foreløbigt fået tilgang af fem spillere (Emil Scheel, Stefan Gartenmann, Rasmus Vinderslev, Sebastian Mielitz og Mads Hvilsom, red.).

Fakta Niki Zimling
Alder:             32 år (19.04. 1985)
Højde:            178 cm.
Vægt:             73 kg.
Position:         Defensiv midtbanespiller
Landskampe:  U-landshold:48, A-landshold: 24, Ligalandshold: 5 (Kilde: DBU)
Kontrakt:        2 år (30.06. 2019)
Trøjenr.:          Ikke oplyst
Tidligere klubber: Brøndby IF, Esbjerg fB, Udinese, NEC Nijmegen, Club Brugge, Mainz 05, Ajax, Mainz 05, FSV Frankfurt.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus