Søg

SønderjyskE henter målmand i Tyskland

Kell Haugaard, 18. maj 2017, kl. 5:30

SønderjyskE henter målmand i Tyskland

Sønderjyderne forstærker spillertruppen med målmand, som har erfaring fra Bundesligaen.

Der bliver fra den nye sæson ekstra konkurrence om målmandspositionen i superligaklubben SønderjyskE, som har hentet Sebastian Mielitz på en fri transfer i tyske Greuther Fürth. Den 27årige målmand var i februar på en uges prøvetræning i Haderslev, og her var den sportslige ledelse så tilfredse med præstationerne, at det bliver til en kontrakt:
– Sebastian Mielitz gjorde et overbevisende indtryk, og vi var ikke i tvivl om at her var en målmand, som vi gerne ville prøve at hente til klubben, fortæller sportschef Hans Jørgen Haysen, og fortsætter:

– Sebastian Mielitz har stået på højeste niveau den tyske 1. Bundesliga, og med den alder, han har, er det målet at vi i fællesskab skal løfte ham til samme, høje niveau igen. Han er en spændende og meget reaktionsstærk type, som i denne sæson ikke har fået så mange kampe for Greuther Fürth.  Derfor er han ekstra sulten for at vise sig frem, og helt klar til at tage kampen op med Lukas Fernandes og Patrick Born. Dermed har vi den meget vigtige position på plads til den kommende sæson og ikke mindst får vi også en god og sund konkurrence på målmandspositionen, understreger Hans Jørgen Haysen.

Tak for kampen til Marin Skender
Tilgangen af Sebastian Mielitz betyder også et farvel og tak for kampen til den meget populære Marin Skender, som efter mere end fire år forlader klubben:
– En stor og varm tak for indsatsen til Marin Skender, som har gjort det utroligt flot for os. Han har været, og er, fantastisk loyal i alle sammenhænge, en top professionel idrætsmand, som altid har sat holdet og klubben før sig selv. I den seneste periode, hvor han ikke har spillet så meget, har han bakket 100 % op om Lukas Fernandes i hverdagene til træning og kampene i weekenderne. Det er vemodigt at skulle sige tak for kampen til en stor sportsmand og klubmand som Marin Skender, der helt sikkert har flere kampe på højt niveau i handskerne. Vi kan kun understrege vores taknemmelighed over hans flotte indsats og ønske ham og hans familie al mulig held og lykke på deres vej, slutter Hans Jørgen Haysen.

Sebastian Mielitz har underskrevet en toårig kontrakt med SønderjyskE, og tiltræder når der fløjtes op til sommerens første træningspas den 20. juni.

Fakta Sebastian Mielitz
Nationalitet:    Tyskland
Alder:             27 år (18.07. 1989)
Højde:            190 cm.
Position:         Målmand
Trøjenr.:          Ikke oplyst
Kontrakt:        2 år (30.06. 2019)
Tidligere klubber: Werder Bremen, SC Freiburg, Greuther Fürth


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus