Søg

SønderjyskE henter målmand med Superliga-erfaring

Jacob Ravn, 13. august 2020, kl. 9:57

SønderjyskE Fodbold har skrevet en toårig kontrakt med Nicolai Flø, der senest har vogtet målet i Vendsyssel FF.

SønderjyskE har fået endnu en målmand på plads mellem stængerne.

Nicolai Flø, der de seneste fire sæsoner har vogtet målet i Vendsyssel FF, har torsdag morgen underskrevet en toårig kontrakt i Haderslev.

Flø spillede en afgørende rolle, da Vendsyssel FF i 2018 rykkede op i 3F Superligaen, og den unge målmand fik også masser af erfaring i den bedste række, da han stod 28 kampe i den Superliga-sæson, det blev til for nordjyderne.

Sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over tilgangen af Flø, og han ser frem til, at den 24-årige målmand skal udvikle sig yderligere i det stærke sønderjyske målmands-setup.

– Vi får en målmand, der har erfaring fra 3F Superligaen, og det er bestemt et stort plus, at han tidligere har vist sit værd på det niveau. Han er stadig en relativ ung målmand, og vi er sikre på, at han kan udvikle sig videre i vores målmandsteam.

– Tilgangen af både Lawrence Thomas og Nicolai Flø betyder desuden, at vi har givet Nikola Mirkovic mulighed for at finde en anden klub, hvor der er mere udsigt til spilletid, som hele tiden har været planen, og som han fortjener, siger Hans Jørgen Haysen.

Nicolai Flø glæder sig over sin nye kontrakt i SønderjyskE.

– Jeg er meget glad for, at det er kommet på plads, og jeg glæder mig til at komme i gang og træne med drengene. Der er rigtig mange kompetente spillere og trænere hernede, som jeg glæder mig til at lære af, så jeg ser frem til min nye hverdag, og jeg glæder mig ekstremt meget til at tage SønderjyskE-trøjen over hovedet.

– Min forventning er, at jeg skal ind og udvikle mig. Der er kommet en anden ny målmand til klubben ud over mig, så jeg skal ind og konkurrere med ham og forhåbentligt også få nogle kampe på et tidspunkt. Men som udgangspunkt er jeg en trænings- og udviklingsmålmand, og så kommer jeg forhåbentligt også ret hurtigt til at byde mig til til at spille kampe.

– Det her er et skridt, jeg havde håbet, jeg kunne tage. Efter den første kontakt med SønderjyskE har det været en høj prioritet for mig at komme herned. Jeg har kun hørt godt om SønderjyskE som klub, så det har været let at vælge, og 3F Superligaen er det bedste i Danmark, og man vil jo gerne op og måle sig med de bedste, siger Nicolai Flø.

Den nye målmand får trøje nummer 28 i SønderjyskE.

Se det første interview med Nicolai Flø her: 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus