Søg

SønderjyskE henter AK og Eskesen i OB – Lieder til Fyn omgående

Jacob Ravn, 28. januar 2020, kl. 21:15

SønderjyskE Fodbold henter angriberen Anders K. Jacobsen og midtbanespilleren Julius Eskesen i OB og sender samtidig Mart Lieder til Fyn med omgående virkning.

SønderjyskE, OB og tre spillere har fået løst en større fodboldkabale, der sender to spillere til SønderjyskE og én til OB.

OB skrev tidligere i januar kontrakt med Mart Lieder om et skifte gældende til sommer, hvor hans kontrakt udløber i SønderjyskE, men fynboerne og Lieder har ønsket et øjeblikkeligt skifte, og partnerne er nu blevet enige om betingelserne for et her-og-nu-salg.

– Planen var, at han skulle skifte transferfrit til sommer, men vi har fået en fin pris for ham, og vi har en god erstatning klar, så vi lader ham gå nu og takker ham for indsatsen i den lyseblå trøje, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

En betingelse for et salg af Lieder har været, at SønderjyskE fik en anden angriber ind, og han er fundet i OB, hvor 30-årige Anders K. Jacobsen – ofte bare kaldet ”AK” – kommer til på en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2022.

– Det er faktisk en spiller, som vi har kigget på i flere transfervinduer, så vi er glade for, at vi kan hente ham ind nu. Han er 30 år, så han har mange timer i benene endnu, og vi er overbeviste om, at han i det rette miljø kan komme tilbage i den udgave, vi husker ham bedst for, hvor han lavede masser af mål, assists og faretruende løb.

– Han er en snu angriber, der er klog og ærgerrig, og han har kæmpet godt i OB også i mindre sjove perioder. Nu får vi glæde af hans åbenlyse kompetencer, men det glæder mig også, at ”AK” virkelig har ønsket at komme til os, for der har også været andre bejlere til ham, men vi har en fælles tro på, at han her kan komme tilbage til tidligere tiders topniveau, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Som en del af kabalen har det også været afgørende for SønderjyskE, at 20-årige Julius Eskesen er kommet til. Den unge midtbanespiller er købt fri af OB og har underskrevet en kontrakt på fire et halvt år, der dermed løber frem til sommeren 2024.

– Vi forventer os meget af den unge mand både her og nu og i fremtiden. Nu skal han lige ind i vores miljø, hvor vi skal have ham til at blomstre, så vi igen ser den spiller, der tog Superligaen med storm for et til to år siden. Der har været nogle bump på vejen for ham, men vi tror på, at vi kan få ham tilbage til der, hvor han var engang og derfra udvikle ham yderligere.

– Han har et vanvittigt potentiale, og han er en mand med en mission. Han er stålsat på, at han skal frem, og at han kan lykkes og opnå nogle ting, og den indstilling kan jeg godt lide. Han er en dynamisk spiller, der har en fantastisk motor, og han er teknisk meget stærk. Han arbejder stenhårdt, og han arbejder godt begge veje i banen, så han har en profil, der passer perfekt til os, siger Hans Jørgen Haysen.

SønderjyskE tager onsdag på træningslejr i Tyrkiet, hvor Anders K. Jacobsen vil være med i SønderjyskE-bussen, mens Julius Eskesen vil slutte sig til truppen dernede, da han i forvejen er i Belek med OB.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus