Søg

SønderjyskE helte på svær opgave i Parken

Rasmus Andersen, 4. november 2016, kl. 7:45

Af Rasmus Andersen

Alka Superligaen byder i weekenden på et rigtig spændende opgør i Telia Parken, mellem sidste års danske mestre fra FC København, og vicemestrene fra SønderjyskE.

SønderjyskE kunne næsten ikke være meget bedre kørende i Alka Superligaen, for foruden en enkelt svipser mod Lyngby BK, er det blevet til 6 sejre ud af de seneste 7 mulige i Alka Superligaen.

På den anden side, så har det mest stabile hold i dette års Alka Superliga, uden tvivl, været FC København. Hovedstadsklubben lader til, at være i en liga for sig selv, og stormer allerede afsted mod et potentielt nyt dansk mesterskab. Skal de stoppes, så er de lyseblå helte fra Haderslev et bud på et hold, der kan overraske.

Selvom vi historisk set ikke har det godt mod FC København, så har vi spillermaterialet og trænerstaben til, at skabe den helt store overraskelse i Telia Parken.

Hold øje med deres mand:
Federico Santander
Sammen med Andreas Cornelius, udgør Federico Santander nok den største trussel i hovedspillet, af nogen angrebsduo i Alka Superligaen. Senest beviste Federico, at han kan score med hovedet, da FC København besejrede FC Midtjylland. Derudover har Santander og Cornelius utallige muligheder for at få indlæg fra mange forskellige spillere, idet FC København har en meget bred trup, hvor spillere som Kasper Kusk og Rasmus Falk ofte har været henvist til bænken. Santander og Cornelius skal dog stå over for et forsvar, og en målmand, der har været gode til at holde angribere fra fadet.

Hold øje med vores mand:
Marc Pedersen
Hvis nogen forsvarsspiller i Alka Superligaen, ville springe med hovedet først gennem en glasrude, bare for at sikre sig, at bolden blev clearet fra feltet, så er det Marc Pedersen vi tænker på først. Igen og igen ser vi ham springe frygtløst ind i tacklinger, og han er samtidig med til at bidrage til det offensive. Derudover har Marc også en stor force i hovedspillet. Det kan blive en kæmpe fordel både offensivt og defensivt. Marc Pedersen får dog, sammen med Kanstrup, Luijckx og Dal Hende, en masse at se til, med den sprudlende offensiv og det tunge pres, som FC København kommer med. Især i Telia Parken.

Det siger vi inden kampen:
– “Vi er ramt lidt hårdt med karantæner og skader samtidig. Så det bliver fedt og spændende, at se andre få chancen i parken. Det bliver en kamp, hvor FCK vil være meget på bolden og hvor vi især i starten af kampen, skal stå imod deres pres. Men der vil være plads at spille på, hvis vi tør at holde fast i kuglen, og så har vi før set, at vi kan drille dem. Det bliver en fed og spændende kamp for os”, siger Marc Dal Hende til SønderjyskE Fodbold

Hvis man tror på en spektakulær lyseblå sejr i Telia Parken, kan man få pengene hele 10,50 gange igen på danske spil. Det er selvfølgelig på deres hjemmeside oddset.dk.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus