Søg

SønderjyskE genoptager træning i mindre grupper

Jacob Ravn, 2. maj 2020, kl. 10:30

Lørdag den 2. maj genoptager SønderjyskE’s Superligaspillere træningen, efter de har været hjemsendt siden 20. marts. Træningen vil foregå i mindre grupper og efter myndighedernes anvisninger.

Spillere og den sportslige stab i SønderjyskE Fodbold er atter tilbage på træningsbanen i Haderslev.

Spillerne har været hjemsendt siden den 20. marts, men lørdag den 2. maj de er igen indkaldt til træning, hvor der tages nøje hensyn til sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer i forhold til Covid-19.

Det betyder blandt andet, at spillerne træner i mindre grupper og med god afstand, lige som der er en lang række forholdsregler før, under og efter træningen. Det indebærer blandt andet, at spillerne kører direkte til og fra træning, og at omklædningsrummet og Haderslev Idrætscenter ikke vil blive brugt så længe, det er lukket af kommunen.

– Det er glædeligt og et stort skridt i den rigtige retning, at spillerne nu kan træne i SønderjyskE igen. Det bliver dog ikke træninger, som vi kender det fra tidligere, men nu kan vi koncentrere os om en intens fysisk træning, og spillerne kan få noget mere boldføling. Det bliver nogle specielle uger op til den genstart af 3F Superligaen, som vi alle går og venter på, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

SønderjyskE har løbende fulgt sundhedsmyndighedernes og Divisionsforeningens retningslinjer og vil løbende indrette planerne i forhold til de anbefalinger, der vil komme.

Vi ved, at fodboldsulten er stor i Sønderjylland og resten af fodbolddanmark i øjeblikket, men vi skal gøre opmærksom på i de fortsatte bestræbelser på at undgå spredning af Covid-19, at der ikke vil være adgang til træningsanlægget for tilskuere og medier. Vi håber på jeres forståelse.

Mediehenvendelser skal gå gennem pressechef Jacob Ravn (klik her for kontaktinfo), der også er tilbage på job.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus