Søg

Video og referat: SønderjyskE fortsætter stime med sen scoring

Jacob Ravn, 22. november 2020, kl. 21:53

For syvende kamp i træk satte SønderjyskE point ind på kontoen i 3F Superligaen, da Stefan Gartenmann med en sen scoring sørgede for 1-1 mod OB i Odense.

Det holdt hårdt, men SønderjyskE fortsatte søndag stimen af kampe uden nederlag, da holdet spillede 1-1 mod OB i Odense.

Overtiden skulle i brug, inden pointet blev sikret. Stefan Gartenmann blev SønderjyskE’s målscorer efter 91 minutters spil – og en OB-spiller var endda så venlig at rette bolden af undervejs.

SønderjyskE er nu uden nederlag i syv kampe i træk, og kun tre gange i klubhistorien har man ramt en bedre stime. Rekorden er på ni kampe uden nederlag – det var i efteråret 2014.

SønderjyskE er med det sene mål tæt på endnu en klubrekord. Det var 13. kamp i træk i 3F Superligaen, at holdet scorede, og klubrekorden er 14 kampe i træk med scoring – den rekord er helt tilbage fra 2005-2006.

Denne gang skulle overtiden i brug, inden det forløsende mål faldt, men SønderjyskE havde flere gode muligheder for at score tidligere i kampen, men skarpheden fra de seneste kampe var ikke helt den samme denne søndag i Odense.

Første halvleg var en chancefattig affære. Anders K. Jacobsens forsøg i halvlegens slutminutter var bedste mulighed, men den mulighed tæt under mål blev reddet til hjørnespark.

Chancerne blev markant større efter pausen. Efter en times spil var Philipp Schmiedl tæt på med et godt hovedstødsforsøg, men Oliver Christensen i OB-målet fik en lap på helt nede ved stolperoden.

OB’s målmand var også vaks en håndfuld minutter senere, da Stefan Gartenmann og Marc Dal Hende med en veludført kontra satte Alexander Bah op til en stor mulighed, men den nyslåede landsholdsspillede brændte på Oliver Christensen. Det var ikke tilfældigt, at hjemmepublikummet valgte den fynske målmand som kampens bedste OB-spiller.

Med små ti minutter igen bragte OB sig i front på et godt langskud af Jens Jakob Thomasen, men det mål fik Stefan Gartenmann altså udlignet kort før tid. Emil Frederiksen forsøgte langt udefra, Oliver Christensen halvklarede, og returen landede lige for fødderne af Gartenmann, der satte indersiden på – og fik hjælp af en OB-afretning til at sætte udligningen i kassen.

Efter tre udekampe i træk – to i 3F Superligaen og en i Sydbank Pokalen – venter der nu endelig en hjemmekamp på Sydbank Park igen. Det er på søndag klokken 16.00, når FC København kommer på besøg.

På Sydbank Park har SønderjyskE allerede sat en klubrekord, som er blev udbygget de seneste kampe. SønderjyskE har ikke tabt hjemme på Sydbank Park i mere end et år, og 12 hjemmekampe i træk uden nederlag – 13 inklusiv Sydbank Pokalen – er klubrekord.

Nu er jagten sat ind på flere mål og nye point – og måske endda nye rekorder.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus