Søg

SønderjyskE forlænger med Skender

Kell Haugaard, 4. maj 2016, kl. 5:30

SønderjyskE forlænger med Skender

Marin Skender har i mere end tre år markeret sig som en sikker, sidste skanse hos superligaklubben SønderjyskE. Både klub og spiller har været så glade for samarbejdet, at det nu resulterer i den tredje kontraktforlængelse.
Den 36årige kroat tager dermed endnu en sæson hos sønderjyderne, og sportschef Hans Jørgen Haysen har fået en meget vigtig brik på plads på det lyseblå holdkort:
– Marin Skender er en fantastisk målmand. Han har fra første færd i klubben leveret en konstant og overbevisende indsats. Han er umådelig ambitiøs og målrettet, og tillige er han en uhyre vigtig person i omklædningsrummet, hvor han helt naturligt – på sin helt egen rolige måde – er blevet én af de vigtige kulturbærere. Også udenfor omklædningsrummet bidrager han altid som den gode SønderjyskE ambassadør. Uanset om det drejer sig om fans eller sponsorer, giver Marin sig altid tid og stiller gladelig op.
Marin Skender har bidraget flot til resultaterne i denne sæson, hvor han har leveret flere kampafgørende redninger, og det er sandsynligvis nok hans bedste sæson nogensinde i klubben. Han er med sin personlige udstråling en tryg og sikker, sidste skanse i det lyseblå forsvar, og vi er rigtig glade for, at det lykkedes at forlænge samarbejdet med ham, understreger Hans Jørgen Haysen.

Marin Skender har underskrevet en kontrakt, der løber til den 30. juni 2017.

Fakta Marin Skender.
Alder:             36 år (12.08. 1979)
Højde:             189 cm.
Vægt:             84 kg.
Position:         Målmand
Kontrakt:         30.06. 2017
Tidligere klubber: Olimpija Osijek, Vukovar ´91, NK Osijek, NK Zagreb, Dinamo Zagreb, FC Dila Gori.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus