Søg

SønderjyskE forlænger med Jeppe Simonsen

Jacob Ravn, 7. januar 2021, kl. 9:00

Jeppe Simonsen har underskrevet en ny aftale i SønderjyskE Fodbold, så han nu er på kontrakt i yderligere tre år. 

I syv sæsoner har Jeppe Simonsen været en del af SønderjyskE’s fodboldhold i 3F Superligaen, og nu er der udsigt til mange flere kampe i den lyseblå trøje for den alsidige spiller.

25-årige Jeppe Simonsen havde kontraktudløb til sommer, men nu har han underskrevet en ny kontrakt, hvor der er udsigt til endnu tre år i klubben – frem til 31. december 2023.

Jeppe Simonsen kom op i Superligatruppen fra klubbens eget akademi i sommeren 2014 og har udviklet sig godt sæson for sæson, men særligt de seneste sæsoner har været stærke, og han blev i sommer hædret for ”Årets Udvikling”.

Han kan dække flere pladser, men særligt i højre forsvarsside har han vist sig godt frem, og der er nu mulighed for endnu mere spilletid, efter Alexander Bah tirsdag blev solgt til Slavia Prag.

Sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over kontraktforlængelsen med Jeppe Simonsen.

– Vi har ikke lagt skjul på, at vi gerne så, at Jeppe Simonsen fortsatte sin gode udvikling i SønderjyskE, og jeg er meget glad for, at vi nu har en kontraktforlængelse på plads. Han er en spiller fra eget akademi, som har udviklet sig godt gennem årene, og han har virkelig vist sig godt frem på det seneste.

– Forlængelsen er helt i tråd med vores strategi om, at vi gerne vil have den næste spiller klar i pipelinen, når vi sælger en spiller, som vi netop har gjort med Alexander Bah. Jeppe Simonsen har flere gange spillet på netop Bahs position, og vi føler os overbeviste om, at han er klar til at tage over i endnu højere grad, og vi glæder os til at se ham vokse endnu mere på positionen.

– I sidste sæson var han virkelig godt kørende, inden han desværre blev skadet i foråret, men det siger meget om hans kvalitet, når han er stemplet ind i denne sæson, som han har gjort. Han løser sine defensive opgaver, og offensivt bidrager han især med masser af fart og gode raids, og i denne sæson har han også været kampafgørende flere gange med mål og fremragende assists. Det glæder vi os til at se mere til fremover, siger Hans Jørgen Haysen.

Jeppe Simonsen glæder sig over kontraktforlængelsen og ser frem til at udvikle sig yderligere i SønderjyskE.

– Jeg er utrolig glad for forlængelsen. Det er et spændende projekt, vi har gang i her i SønderjyskE, og det er jeg glad for at være en del af, og det vil jeg meget gerne være med til at bidrage til fremover også. Jeg sætter stor pris på fansene og folkene i og omkring klubben, og jeg kan i det hele taget rigtig godt lide at komme her, så det har egentligt ikke været så svært at tage beslutningen.

– Jeg har været her i mange sæsoner efterhånden, men der er ingen tvivl om, at de seneste par sæsoner har været de bedste. Jeg har fundet mere ro på banen, og jeg er mere afklaret, og spillestilen passer godt til en type som mig. Jeg har en god dialog med trænerteamet omkring mine udviklingsområder, og jeg ser frem til at udvikle mig endnu mere. Jeg er glad for forlængelsen, og nu glæder jeg mig bare til at komme ud og give den gas, siger Jeppe Simonsen.

Jeppe Simonsen har foreløbig spillet 91 kampe for SønderjyskE og scoret syv mål.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus