Søg

SønderjyskE forlænger med målmand

Per Jessen, 13. februar 2017, kl. 5:30

Lukas Fernandes har for alvor grebet chancen i SønderjyskE, og den unge målmand har nu forlænget sin kontrakt frem til sommeren 2020. Målmandsteamet er samtidig blevet udvidet med sønderjyden Patrick Born.

Den 23-årige Lukas Fernandes har vogtet målet i de 13 seneste kampe SønderjyskE har spillet i Alka Superligaen, og syv clean sheets taler sit tydelige sprog om de gode præstationer mellem stængerne. Kontrakten, der løb frem til sommeren 2018, er nu blevet forlænget med yderligere to år.

– Lukas har udviklet sig kraftigt i den periode, som han har været i klubben. Vi håber, at han kan fortsætte den udvikling, og derfor er vi naturligvis glade for den nye aftale. Selvom han er en ung målmand, så er han meget rolig. Han har været en sikker sidste skanse og har høj kvalitet i spillet med både hænder og fødder, forklarer sportschef Hans Jørgen Haysen.

Der er skarp konkurrence om pladsen i målet. Rutinerede Marin Skender har gjort det fint i træningskampene, og Patrick Born er nu kommet ind i truppen som tredjemålmand. Toftlund-drengen Born kommer retur fra 2. Divisionsklubben Middelfart, som han skiftede til i 2014.

– Patrick kender jeg fra min tid som ungdomstræner, og det er glædeligt at se ham tilbage i klubben, efter han har fået kampe på divisionsniveau, siger Haysen.

Fakta Lukas Fernandes
Nationalitet: Danmark
Alder: 23 år (01.03.1993)
Højde: 186 cm
Vægt: 82 kg
Position: Målmand
Kontrakt: 3½ år (30.06.2020)
Tidligere klubber: Lyngby Boldklub, AGF

Fakta Patrick Born
Nationalitet: Danmark
Alder: 22 år (09.07.1994)
Højde: 188 cm
Vægt: 84 kg
Position: Målmand
Kontrakt: ½ år (30.06.2017)
Tidligere klubber: Toftlund, SønderjyskE, Middelfart


Patrick Born er tilbage i SønderjyskE
Foto: Per Jessen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus