Søg

SønderjyskE Fodbold vil styrke udviklingen med administrerende direktør (CEO)

redaktion, 23. marts 2021, kl. 17:00

SønderjyskE Fodbold udvikler strukturen på øverste ledelsesplan og vil ansætte en administrerende direktør (CEO). Direktør i Sønderjysk Elitesport A/S, Klaus Rasmussen, vil fortsat have tæt tilknytning til fodboldorganisationen.

SønderjyskE Fodbold er påbegyndt søgningen efter en administrerende direktør (CEO).

Ambitionen er at finde en dansk kandidat, og det forventes, at vedkommende vil være fundet inden for en kortere tidshorisont.

Den administrerende direktør skal hjælpe med at indlede en ny æra for SønderjyskE. Vedkommende skal kunne eksekvere i dagligdagen samt arbejde på både kortsigtede løsninger og langsigtede visioner.

I SønderjyskE er vi stolte af vores værdier, vores ansvarlighed og sammenhold. Klubben søger en person, der passer ind kulturelt, men som også vil give ledelsesmæssig ekspertise på tværs af alle udviklingsområder i klubben. Den nye administrerende direktør vil arbejde for at styrke klubben inden for kommerciel vækst, økonomisk overblik, organisering og være en synlig og stærk personlighed på alle niveauer.

Den kommende administrerende direktør i SønderjyskE Fodbold vil skulle arbejde tæt sammen med administrerende direktør i Sønderjysk Elitesport A/S, Klaus Rasmussen, som vil fortsætte med sine forskellige ansvarsområder på tværs af SønderjyskE-organisationen.

SønderjyskE har sat det internationale rekrutteringsbureau, Creative Artists Agency (CAA), til at styre ansættelsesprocessen. CAA er et af verdens førende sportsrekrutteringsbureauer og har tidligere hjulpet mange internationale klubber i rekrutteringsprocessen.

Klaus Rasmussen ser frem til, at der fremover bliver ansat en fodbolddirektør, der har fuldt fokus på fodboldforretningen.

– Vi er meget tilfredse med denne løsning, og vi ser frem til at finde den rette kandidat i den proces, vi nu går ind i. Vi ser frem til, at SønderjyskE Fodbold tager hul på en ny spændende tid med en administrerende direktør, der kan være omkring fodbolden på fuldtid. Jeg ser det som en markant styrkelse af SønderjyskE Fodbold. Der ligger mange muligheder i det nye ejerskab, hvor vi også er blevet en del af en større fodboldfamilie, og vi giver os selv de bedste muligheder for at udvikle os med en administrerende direktør, der kan være der hele tiden, så vi kan udvikle os sportsligt, omkring infrastruktur og talentudvikling, siger Klaus Rasmussen.

SønderjyskE Fodbold søger desuden en Head of Player Development and Recruitment – læs om den jobfunktion herunder.

Læs mere om CEO-stillingen her (link).

Læs mere om stillingen som Head of Player Development and Recruitment (link).

Ansøgninger skal sendes til job@soenderjyske.dk.

På vegne af bestyrelsen,
Gynther Kohls


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus