Søg

SønderjyskE-debutanter rykkes op på Superliga-holdet

Jacob Ravn, 9. juli 2020, kl. 13:13

Fire unge spillere fra akademiet i SønderjyskE/HFK bliver efter sommerferien rykket op Superliga-holdet. Onsdag var de alle fire for første gang med i truppen – tre af dem fik debut.

Onsdag var en stor dag for Arman Taranis, Mads Winther, Jannick Liburd og Mads Steenberg.

De fire talenter fra akademiet i SønderjyskE/HFK var for første gang udtaget til en Superliga-kamp, og for Taranis, Winther og Liburd blev det endda også til debut, da de blev skiftet ind i løbet af anden halvleg i kampen i Lyngby.

De unge U19-spillere, der alle er årgang 2001, har undervejs i sæsonen trænet med Superligatruppen ved siden af deres træninger på U19-ligaholdet, og efter sommerferien bliver de i højere grad en del af Superligaholdet.

Mads Winther, der har spillet for samarbejdsklubberne Dybbøl IU og FC Sønderborg, inden han skiftede til HFK som U15-spiller, blev allerede i vinter udstyret med en toårig kontrakt, og den træder i kraft denne sommer.

Mads Steenberg, der har spillet i HFK/SønderjyskE i alle ungdomsårene, har skrevet under på en etårig kontrakt, mens Arman Taranis har fået en kontrakt frem til nytår, og Jannick Liburd bliver også tilknyttet Superligaholdet yderligere i næste sæson.

Sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over, at flere af klubbens egne talenter byder sig til omkring Superligaholdet.

– Først og fremmest var det fedt og meget velfortjent, at de var med omkring kampen i Lyngby. De har knoklet hårdt hele sæsonen, så var det en flot sæsonafslutning for dem, at de var med i den sidste Superligakamp, hvor de også fik vist, hvorfor de er nået så langt.

– Der venter fortsat masser af hårdt arbejde for dem, men nu har de alle lige fået en studenterhue på hovedet, og vi tager dem nu ind omkring Superligatruppen, så de får de bedste forudsætninger for at udvikle sig endnu mere, når de kan have endnu mere fokus på fodbolden.

– Vores hold er blevet væsentligt forynget det seneste års tid, og vores egne talenter har været mere inde omkring holdet end tidligere, og det er helt i tråd med vores strategi om, at vi ønsker flere af vores egne spillere gennem nåleøjet til 3F Superligaen, siger Hans Jørgen Haysen.

Interview med onsdagens debutanter:

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus