Søg

SønderjyskE bringer dig tæt på pokalfinalen

Jacob Ravn, 30. juni 2020, kl. 15:00

SønderjyskE vil forsøge at bringe så mange indtryk som muligt fra pokaldagen og -aftenen hjem i de sønderjyske stuer. Følg med på vores sociale medier og følg liveoptakten fra Esbjerg onsdag aften.

Vi har siden i søndags varmet godt og grundigt op til finalen i Sydbank Pokalen, og i morgen skal slaget stå.

Lige som spillerne har forberedt sig til finalen, har SønderjyskE’s lille medieteam gjort sig klar i kulissen, og i vi vil gøre alt, hvad vi kan for at bringe pokalfinalestemningen hjem i stuerne.

Ingen er mere ærgerlige end os over, at vi ikke kan spille på et fyldt stadion, men vi må respektere, at Covid19 har slået den hverdag, vi kender og holder af, ud af kurs, men så må vi gøre vores bedste inden for de rammer, der er sat op, og som vi har dyb respekt for.

Vi er på plads i Esbjerg fra først på eftermiddagen, og alt, hvad der har en lyseblå vinkel på vestkysten, sender vi hjem til jer.

Du kan løbende følgende vores historier på vores Facebook og Instagram. Vil du have det hele med, skal du især holde øje med de ”stories”, som kører i toppen hos de to medieplatforme.

Liveoptakt fra Esbjerg
Men vi har også større projekter i støbeskeen. Fra klokken 18.15 sender vi live uden for Blue Water Arena, hvor vi får aktuelle gæster i vores lille studie, hvor vi sender med tre kameraer. Det projekt har kunnet lade sig gøre med et stream-sponsorat fra eurodan huse – vi takker mange gange for opbakningen. Den udsendelse kan du se på Facebook.

Vi har også en reporter på Gravene i Haderslev, hvor der er storskærmsarrangement. Også her leverer vi fotos og video på Facebook.

Kampen bliver vist på TV3+, hvor der er optakt fra klokken 18.30. Kampen starter klokken 20.00.

Inde på Blue Water Arena mandsopdækker vi SønderjyskE-lejren lige fra de ankommer til stadion, og indtil sidste mand forlader stadion.

Vi håber, I vil følge godt med på vores sociale medier – især Facebook og Instagram – i løbet af dagen. Vi vil gøre os umage for at få pokalfinalen hjem i de sønderjyske stuer.

Optakt med Johan Absalonsen: 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus