Søg

SønderjyskE blev straffet i Parken

Jacob Ravn, 3. november 2019, kl. 21:15

SønderjyskE spillede en flot kamp i Parken, men tabte alligevel 0-3 på to straffesparksscoringer og et sent mål.

SønderjyskE leverede søndag en præstation i Parken, der var mindst det ene point værd.

Alligevel måtte holdet rejse hjem med et tungt 0-3-nederlag i bagagen.

FC København startede ganske vist bedst, men der skulle et straffespark til at sætte hjemmeholdet i gang. En afslutning blev tyret direkte i maven på Eggert Jonsson, men dommerteamet så det desværre som en redning med armen, og Pep Biel scorede sikkert på Sebastian Mielitz fra 11-meter-pletten.

SønderjyskE-spillerne lod sig ikke slå ud af modgangen. Tværtimod mandede de sig op og spillede fremragende i resten af kampen. Med fantastisk moral og stort hjerte.

Flere gange var det tæt på 1-1-scoringen. Mart Lieder var tæt på at nå frem til Nicholas Marfelts gode indlæg. Alexaner Bah afsluttede godt, men Zeca reddede med skridtet. Og Patrick Banggaard var tæt på med hovedet, men bolden gik lige ved siden af stolpen.

Også i anden halvleg fortsatte SønderjyskE med at vise sig godt frem og satte et godt pres på hjemmeholdet. Desværre fik københavnerne igen et straffespark, da dommerteamet mente, at Christian Jakobsen havde lidt for godt fat i Victor Nelsson. Mielitz gik den rigtige vej på straffesparket, men Michael Santos’ skud sneg sig ind helt ude ved stolpen.

Trods modgangen fortsatte Sønderjyske med at trykke på og tilspille sig gode chancer. En reducering kunne have skabt en vild afslutning med det momentum, SønderjyskE var inde i, men da Pieros Sotiriou scorede til 3-0 efter et hjørnespark med fem minutter tilbage, var det “game over” for det heroisk kæmpende SønderjyskE-hold.

Efter det ærefulde nederlag i Parken er næste opgave AGF på udebane i Aarhus på søndag.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus