Søg

SønderjyskE ansætter Head of Scouting og Team Manager

Jacob Ravn, 16. oktober 2020, kl. 10:00

SønderjyskE Fodbold har ansat Michael Buchholtz som Head of Scouting og Team Manager. Buchholtz kommer til SønderjyskE med stor erfaring fra fodboldverdenen.

51-årige Michael Buchholtz er blevet ansat i en fuldtidsstilling hos SønderjyskE Fodbold i en kombineret rolle som Head of Scouting og Team Manager.

Buchholtz har allerede et godt kendskab til dansk fodbold, efter han i starten af nullerne blev tilknyttet OB. Først som kommunikationsmedarbejder og siden som sportslig koordinator og Team Manager. I den forbindelse varetog han en lang række væsentlige opgaver af både administrativ, praktisk og sportslig karakter.

Siden han stoppede i OB i 2012, har han arbejdet som konsulent og blandt andet varetaget opgaver for flere udenlandske klubber samt investorer. Desuden var han i 2019 ansat som teknisk direktør i Næstved Boldklub.

De kompetencer, han har samlet de seneste 20 år i dansk og international fodbold, skal han nu gøre brug af i SønderjyskE. Her skal han i en kombination af Head of Scouting og Team Manager løfte en række opgaver, administrative såvel som praktiske, og bidrage med scouting samt åbne nye døre via sit store netværk.

– Michael Buchholtz har blandt andet hjulpet vores nye ejere i forbindelse med købet af SønderjyskE Fodbold, så han kender både dem og os, og vi glæder os over, at vi nu får flere hjælpende hænder i hverdagen, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Michael Buchholtz bliver ansat under ledelse af sportschef Hans Jørgen Haysen.

Michael Buchholtz


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus