Søg

Sønderjyde får kontrakt: Winther er garanteret en god sommer

Jacob Ravn, 19. december 2019, kl. 20:01

SønderjyskE og 18-årige Mads Skøtt Winther har indgået en toårig kontrakt, der begynder til sommer, når han går fra U19- til seniorspiller.

Endnu en sønderjyde bliver en del af Superliga-holdet i SønderjyskE.

18-årige Mads Skøtt Winther har netop underskrevet en toårig aftale med SønderjyskE, der træder i kraft til sommer, når den nuværende U19-spiller bliver seniorspiller.

Mads Winther har allerede trænet hyppigt med Superliga-holdet i denne sæson, og han fik sin debut for førsteholdet i Sydbank Pokalen mod Boldklubben Viktoria i efteråret, og han er nu blevet belønnet med en toårig kontrakt.

– Han er en central forsvarsspiller, der har en god højde og et godt hoved i forhold til at kunne udvikle det rette lederskab. Vi har i SønderjyskE en klar strategi om, at vi skal have flere af vores egne spillere igennem til førsteholdet, og vi håber, at Mads Winther med denne tro, vi udviser ham med denne kontrakt, kan tage yderligere skridt i sin gode udvikling, når han til sommer bliver en fast del af truppen, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Mads Winther har spillet for samarbejdsklubberne Dybbøl IU og FC Sønderborg, inden han skiftede til HFK som U15-spiller, og Haysen roser det gode talentarbejde i hele Sønderjylland, der nu har givet Winther en kontrakt med Superliga-holdet i SønderjyskE.

– Det her er også et skulderklap til de klubber og de trænere, der har arbejdet med ham gennem årene. Han har udviklet sig godt og vist sig godt frem i Superliga-truppen, og nu skal han så – sammen med os – virkelig lægge sig i sadlen og både turde og vise indædt ærgerrighed i at gribe ud efter flere trin på sin udviklingsstige, hvor han blandt andet skal lægge endnu mere på i sit duelspil, og han skal lære, hvad det kræves i forhold til også at slå igennem som seniorspiller, siger Hans Jørgen Haysen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus