Søg

Slutspurten i mesterskabs slutspillet

Rasmus Andersen, 10. maj 2017, kl. 16:54

Af Rasmus Andersen

4 kampe, er hvad der resterer af dette års Alka Superliga for SønderjyskE. De lyseblå helte har dermed 12 point, at spille om inden det lægger fast, hvilken placering vi slutter på i endnu en glimrende sæson.

Det har måske ikke været en succes med kampene i mesterskabs slutspillet for SønderjyskE, men endnu en top 6 placering er et fremragende resultat for os, når man tænker på, at vi er klubben med det mindste budget i Alka Superligaen.

Fredagens modstander er FC Midtjylland. FC Midtjylland indtager en øjeblikkelig 3. plads, og kan med en sejr slå afgørende hul til SønderjyskE, der ikke længere vil kunne nå top 3.

FC Midtjylland har fundet formen på det sidste. Især sidste rundes flotte 4-2 sejr over Brøndby IF var værd at bemærke. FC Midtjylland spillede flot og direkte fodbold, og det skal vi være klar på, når Midtjyderne gæster Sydbank Park.

Hold øje med vores mand:
Nicolaj Madsen
Madsen har, i en svær periode for de lyseblå, vist, at han er rolig på bolden, og dygtig både defensivt og offensivt. I kampen mod Brøndby IF var han et godt bud på en lyseblå man of the match, da han styrede midtbanen flot, når vi havde bolden, og stod flot defensivt i en brag anden halvleg. Madsen kan sparke kvalificerede frispark, og score med både hoved og fødder i åbent spil. Vi håber på, at Madsen kan finde målstøvlerne frem, og igen score mod FC Midtjylland, som han gjorde to gange i den famøse 3-2 kamp, sidste år på Sydbank Park.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus