Søg

Slutspurten er indledt

Rasmus Andersen, 15. maj 2017, kl. 18:21

Af Rasmus Andersen

Det blev til et forløsende 5-2 resultat i seneste runde på Sydbank Park mod FC Midtjylland, men det kan være forgæves i jagten på Europa, hvis de lyseblå helte ikke følger op på præstationen ude mod FC Nordsjælland, hvor vi for alvor skal sætte gang i en historisk slutspurt.

Hold øje med deres mand:
Marcus Ingvartsen
FC Nordsjælland har en yderst målfarlig herre i Marcus Ingvartsen. Han er Alka Superliga topscorer og han er brandvarm. Således sluttede den unge angriber den regulære sæson med 14 mål, hvorefter han har scoret hele 7 i mesterskabs slutspillet. Ingvartsen kommer frem til chancer i samtlige kampe. Selv når FC Nordsjælland ser ud til at gå fra banen uden mål, som de gjorde sidste runde mod Lyngby BK, dukker Ingvartsen op, og får pyntet på resultatet og udbygget sin føring som topscorer. Ingvartsen er omgivet af offensivt dygtige spillere, som ikke må få plads til at boltre sig, når vi gæster Right to Dream Park.

Hold øje med vores mand:
Kees Luijckx
I seneste runde mod FC Midtjylland blev Johan Absalonsen kåret til kampens spiller efter en fremragende indsats med 2 mål til følge. Den oversete helt, sammen med Lukas Fernandes, var dog Kees Luijckx, der igen og igen kom i vejen for FC Midtjylland, der måtte nøjes med lige ved og næsten. Kees bidragede sågar med offensive takter, da han flyttede en ellers fysisk stærk Rasmus Nissen og bankede bolden mod mål, som resulterede i 1-0 målet mod FC Midtjylland. Kees har lederevnerne og dygtigheden til at overtrumfe Ingvartsen når vi skal stå defensivt, og så har han fantastiske minder fra vores sidste kamp på Right to Dream Park, hvor han sikrede os en vigtig 3-2 sejr i en kamp, hvor vi havde været bagud 2-0.

Med en sejr kan vi overhale FC Nordsjælland, og lægge yderligere pres på Lyngby BK og FC Midtjylland i kampen om top 4 og bronzemedaljer.

Husk, at du kan spille på kampen på danskespil.dk. Her kan man få odds 4,10, hvis man tror på, at SønderjyskE kan tage alle 3 point med tilbage til Sønderjylland.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus