Søg

Skender: Glad og fokuseret

Per Jessen, 4. maj 2016, kl. 10:00

Marin Skender har forlænget sin kontrakt, og han er ovenud begejstret for at kunne fortsætte endnu en sæson i SønderjyskE-målet.
 
– Jeg er meget glad for den nye kontrakt, men lige nu tænker jeg ikke så meget på næste sæson. Vi er i gang med en historisk flot sæson, og vi mangler seks kampe endnu. Fuld fokus er på at hente så mange point som muligt, og det gør vi bedst ved at kigge målrettet på én kamp ad gangen, siger Skender.
 
Med gode præstationer i målet har den rutinerede målmand haft sin store andel i de rekordmange superligapoint.
 
– Vi har alle arbejdet hårdt for at få den succes, som vi har lige nu. Det er noget, vi har været fælles om, og som hele holdet og alle rundt omkring klubben fortjener, men vi skal ikke hvile på laurbærrene. Først når sæsonen er slut, så kan vi læne os tilbage og forhåbentlig nyde og måske fejre resultatet for en stund, siger den sympatiske keeper.
 
Den 36-årige kroat kom til SønderjyskE i starten af 2013, og han har siden da været en sikker sidste skanse med over 100 kampe i landets bedste fodboldrække. Han føler, at han har en del år tilbage, inden fodboldpensionen kalder.
 
– Jeg takker Gud for at jeg er sund og rask. Forhåbentlig bliver det her ikke min sidste kontrakt. Jeg regner skam med at spille nogle år endnu, og det må gerne være i SønderjyskE, hvor jeg trives, siger Skender.
 
På fredag tager han og resten af holdet imod Esbjerg fB på Sydbank Park med kampstart kl. 18.00.

Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus