Søg

Simon Poulsen stortrives i trænerjobbet og forlænger sin kontrakt i SønderjyskE

Jacob Ravn, 27. november 2020, kl. 10:00

Simon Poulsen har fået smag for trænergerningen, siden han stillede støvlerne på hylden for to år siden. Han har nu forlænget sin kontrakt, så den løber frem til sommeren 2023.

Det er snart to år siden, at Simon Poulsen besluttede sig for at stille støvlerne på hylden.

Eller det er i hvert fald næsten to år siden, at han stoppede som Superliga-spiller, for den 36-årige assistent- og transitionstræner trækker stadig i støvlerne med jævne mellemrum, når han er med omkring træningen, uanset om det er for Superliga-, U19- eller U17-holdet.

Dengang i januar 2019 skulle Simon Poulsen finde ud af, hvad han skulle lave efter en imponerende karriere, der bød på 31 A-landskampe og ophold i blandt andet AZ Alkmaar, PSV Eindhoven og Sampdoria, og han ville gerne afprøve trænergerningen i SønderjyskE – og det skulle hurtigt vise sig at være den rigtige vej at gå.

Simon Poulsen stortrives i jobbet som assistent- og transitionstræner i SønderjyskE, og han er meget glad for, at hans kontrakt nu er forlænget med to et halvt år, så den løber frem til sommeren 2023.

– Sidste gang gik jeg fra at være spiller til at blive træner. Dengang skulle jeg finde ud af, om jeg skulle blive i fodboldverdenen, og om trænervejen var noget for mig. Nu har jeg været i det i snart to år, og jeg har lært utroligt meget om både faget og om mig selv, og jeg er meget glad for, at jeg er faldet godt til i den nye rolle, og at jeg nu kan fortsætte her i SønderjyskE. Jeg føler mig mere og mere til rette i det, og jeg føler, at jeg udvikler mig hver eneste dag. Jeg er glad hver eneste gang, jeg møder ind på trænerkontoret, og jeg føler, at jeg er det helt rette sted.

– Vi har et rigtigt stærkt trænerteam, og vi har et fantastisk samarbejde, hvor vi supplerer hinanden godt. Vores forskelligheder i gruppen skaber en god helhed, siger Simon Poulsen.

Sportschef Hans Jørgen Haysen er meget begejstret for, at Simon Poulsen fortsætter i klubben.

– Det har hele tiden været planen, at det skulle være et længere forløb, efter han trådte over i trænerjobbet, men han og vi skulle også lige se, om det ville blive lige så godt uden for banen, som det var på banen. Det har det været, og selv om han havde en kæmpe betydning på banen, har hans betydning måske endda været endnu større, efter han er gået trænervejen.

– Simon Poulsen er loyal, hårdtarbejdende og fagligt dygtig, og han udlever det, som SønderjyskE er og gerne vil stå for. Han er en dygtig træner omkring førsteholdet, men i sin rolle som transitionstræner har han også en fantastisk måde at være på over for de unge spillere, hvor han også er tilknyttet U19- og U17-holdet. Jeg er ikke i tvivl om, at vi med ham på holdet de næste to et halvt år – og forhåbentligt meget længere, for jeg ser en stor fremtid for ham i SønderjyskE – kan fortsætte det gode arbejde, vi har i gang i talentafdelingen og gøre transitionen til førsteholdet endnu bedre. Vi er meget tilfredse med arbejdet, og det glæder mig virkelig meget, at vi nu kan fortsætte det gode samarbejde, siger Hans Jørgen Haysen.

Simon Poulsen er ved siden af trænergerningen i SønderjyskE godt i gang med DBU’s træneruddannelse, hvor han – hvis alt går efter planen – får en A-trænerlicens til januar.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus