Sikker sejr sender SønderjyskE i semifinalen

SønderjyskE vandt 4-1 over Fremad Amager og er dermed klar til semifinalerne i Sydbank Pokalen efter en samlet sejr på 6-2.

For andet år i træk – og for fjerde gang i klubhistorien – er vi med, når der spilles semifinaler i Sydbank Pokalen.

Det er en realitet efter torsdagens returopgør i kvartfinalerne, hvor vi vandt 4-1 på Sydbank Park, og da vi havde en 2-1-sejr med i bagagen fra den første kvartfinale i Sundby Idrætspark, er vi blandt de sidste fire i pokalturneringen med en samlet sejr på 6-2.

Der kom aldrig den store spænding i returopgøret, for allerede efter 12 minutters spil havde Haji Wright bragt os i front. Den amerikanske angriber tog nogle gode træk i feltet og afsluttede med et kort hug ved den nærmeste stolpe. En flot afslutning af Wright.

Det blev også 2-0 inden pausen. Bård Finne sparkede et fremragende hjørnespark lige ind i panden på Emil Holm, der med saft og kraft headede bolden i mål.

Fremad Amager fik reduceret på straffespark i starten af anden halvleg ved Markus Bay, men vi fik hurtigt øget føringen igen. Emil Holm tog chancen fra 20-22 meter, og med venstreskøjten tordnede han bolden op i krogen. Et særdeles fremragende mål af den unge svensker.

Emil Frederiksen ville også lege med. Spilleren, som sidste år scorede årets mål i Sydbank Pokalen, sparkede bolden flot ind fra kanten af feltet, og dermed blev det altså 4-1.

På en rigtig god pokaldag er det også værd at bemærke, at Adama Guira blev skiftet ind efter en god times spil, og han fik dermed comeback i SønderjyskE-trøjen, og han ser fortsat helt fantastisk ud i lyseblåt.

Derudover fik 17-årige Isak Jensen sin debut, efter han flere gange har været med på Superliga-bænken. Et stort tillykke med debuten.

Torsdag aften blev der trukket lod til semifinalerne i Sydbank Pokalen, og her blev vi trukket op sammen med mestrene fra FC Midtjylland. Kampene spilles den 8. og 15. april. Vi starter på MCH Arena og slutter hjemme på Sydbank Park.

FAKTA
SønderjyskE – Fremad Amager 4-1 (2-0)
1-0 Haji Wright (13.), 2-0 Emil Holm (38.), 2-1 Markus Bay (48./straffe), 3-1 Emil Holm (56.), 4-1 Emil Frederiksen (89.)

Holdet: Nicolai Flø – Emil Holm, Philipp Schmiedl, Pierre Kanstrup, Jeppe Simonsen (72./Marc Dal Hende) – Rilwan Hassan, Victor Mpindi (66./Adama Guira), Emil Frederiksen – Bård Finne (66./Isak Jensen), Haji Wright (72./Anders K. Jacobsen), Peter Christiansen