Søg

Sidste chance for pointhøst i grundspillet

Rasmus Andersen, 17. marts 2018, kl. 13:00

Af Rasmus Andersen

Sidste runde i Alka Superliga står for døren, og alt er fortsat på spil for de lyseblå, samt de andre hold, der kæmper for top 6 placeringer.

Søndagens modstander er FC Midtjylland som indtager 2. pladsen i Alka Superliga, og netop FC Midtjylland har også alt at spille for, når det gælder om at holde kampen tæt i toppen af ligaen.

SønderjyskE ligger med 31 point i midten af tabellen, og mens der fortsat er en teoretisk chance for, at SønderjyskE sniger sig med ind i top 6, så skal der ske noget ekstraordinært for at det sker. Ikke nok med, at SønderjyskE skal besejre et af ligaens mest formstærke mandskaber på udebane, så skal resultater andre steder også flaske sig.

Hold øje med deres mand:
Giustav Wikheim
Den lynhurtige 24 årige nordmand har endnu ikke sat sidste fod på bolden i 2018, men han har deltaget i samtlige kampe, derfor er det nok kun et spørgsmål om tid før Wikheim får hul på bylden og gang i målscoringen. Wikheim har en glimrende teknik og en høj topfart, som kan skabe problemer for forsvars spillere på samtlige hold i Alka Superliga. I samarbejde med de mange offensive kræfter, som FC Midtjylland kan byde ind med, skal Wikheim nok få chancerne, så det er op til vores defensiv at holde Wikheim i skak.

Hold øje med vores mand:
Simon Kroon
Simon Kroon, der er udlejet fra FC Midtjylland, vil have enorm motivation for at score mod hans arbejdsgiver, for at vise, at det var en fejl, da de ikke gav ham chancen i denne sæson. Kroon har været velspillende siden han kom tilbage til Sønderjylland og Sydbank Park, men han har endnu ikke scoret siden hjemkomsten, selvom han havde sidste lyseblå fod på målet mod Lyngby BK, hvor målet dog blev tilskrevet en Lyngby BK spiller. Simon Kroon kan skabe problemer for sine tidligere holdkammerater, hvis han finder spille humøret frem.

Husk, du kan spille på kampen på danskespil.dk. Du kan få et meget højt odds på SønderjyskE, hvor Danske Spil giver odds 9,00 på en SønderjyskE sejr.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus