Søg

Sent mål knækkede de lyseblå

Søren Pabst, 8. september 2017, kl. 22:28

Af Søren Pabst

En optakt der var af anderledes karakter, da spillerbussen sad fast på motorvejen i 45 minutter og derfor måtte kampen udskydes i 20 minutter.

Dermed kampstart 20.35, hvilket meget vel kan være historiens seneste Superliga-kamp, og det lignede at spillerne var en smule mærkede af busturen, da det tog et par minutter at komme ud af starthullerne. Det tog præcist 15 minutter før vi rigtig havde indfundet os i kampen, desværre var det tids nok til at Hobro IK kunne bringe sig i front 1-0 på en lang bold til Antipas som afdriblede Mielitz og sætte den sikkert ind.

Derefter blev der så trykket på speederen og det tog kun 3 minutter fra deres føringsmål, til der blev udlignet. Uhre afdriblede en mand i feltet og så bliver der spændt ben for ham, dermed straffe, som Niki Zimling sikkert udnyttede til 1-1.
1-1 var ikke nok og det lyseblå pres forsatte, men skarpheden i den sidste aflevering og indlæggene gjorde at vi ikke for alvor blev farlige og det udmøntede sig derfor ikke i flere scoringer i første halvleg.

1-1 til pausen og nu skulle der knokles for de 3 point i de sidste 45 minutter.

Opgaven blev dog betydeligt sværere da Hobro IK bragte sig foran 2-1 efter 51 minutters spil, på et drømmemål af Kopplin, det satte de lyseblå lidt i skak og Hobro IK fik kontrollen.
Dog ikke længe, for 13 minutter senere faldt en bold ned for fødderne af Uhre efter en dødbold og så stod der 2-2 efter en flot afslutning af den stærke angriber.

Så var momentummet lyseblåt og efter 71 minutter var det tæt på en lyseblå føring, da Scheel sparker et direkte frispark afsted mod kassen, men Rask i Hobro-målet er vågen og vipper den over mål.

Mod slutningen af kampen indtraf nervøsiteten lidt hos begge hold og ingen af de 2 hold satsede ret meget af gangen.

Efter 78 minutter var Hobro IK meget tætte på at tage føringen i 2 omgange, først var det dog Mielitz der afviste og herefter stolpen, så derfor stadig 2-2.

Hobro IK var dog skarpe til allersidst og efter 86 minutter var det Kirkevold der gjorde det onde ved os og bragte hjemmeholdet foran 3-2 efter et indlæg der blev forlænget og så var der desværre lagt låg på kampen og dermed endte det med et nederlag til årets overraskelse fra Hobro IK.

Dermed endte det med et nederlag på DS Arena.

Vi takker for støtten fra de medrejsende fans.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus