Søg

Sene scoringer sænkede SønderjyskE i Aarhus

Jacob Ravn, 22. februar 2021, kl. 8:46

SønderjyskE var tæt på at knokle en 0-0’er hjem i Aarhus, men AGF slog til i slutfasen og vandt 2-0.

Søndag var der høj sol over Aarhus, men trods de fine forårsfornemmelser måtte SønderjyskE-spillerne rejse hjem med trælse tanker efter mødet med AGF.

Det blev en uskøn affære, hvor 0-0 længe så ud til at være et fint resultat at tage med retur til Sønderjylland, men hjemmeholdet slog til to gange i slutfasen.

SønderjyskE kom godt fra start, hvor der var gode muligheder til Haji Wright, Anders K. Jacobsen og Mads Albæk, men herefter satte hjemmeholdet sig på mere og mere.

Den største chance i første halvleg tilfaldt Gift Links efter et kvarters spil, da han var først på en retur fra Lawrence Thomas, men sydafrikaneren brændte foran et åben bur.

Lawrence Thomas var en god mand for SønderjyskE kampen igennem, og australieren havde flere fine redninger, men et kvarter før tid gik den ikke længere, da Patrick Mortensen fik chancen fra straffesparkspletten. Stefen Gartenmann lavede en lille forseelse på Links, og det blev efter flere VAR-minutter takseret til straffespark – og det andet gule kort til Gartenmann. 1-0 til AGF og op ad bakke for SønderjyskE.

Kort efter blev det også 2-0 ved Patrick Olsen, og så var der ikke mere at komme efter på Ceres Park.

SønderjyskE ligger stadig på sjettepladsen i 3F Superligaen, og pladsen i top seks skal nu forsvares på Sydbank Park, hvor der venter to hjemmekampe i træk.

Den næste kamp er mod Lyngby den 1. marts, og herefter gælder det OB torsdag den 4. marts.

Se højdepunkter fra AGF-SønderjyskE her: 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus