Søg

Sen udligning gav point på heden

Søren Pabst, 21. august 2016, kl. 19:53

Der var lagt op til en intens kamp på heden, da sønderjyderne gæstede FC Midtjylland og MCH Arena på en solrig dag.

SønderjyskE’s nummer 10, Nicolaj Madsen, åbnede ballet efter bare 8 minutters spil. Godt angrebsspil og en flot assist fra Johan Absalonsen grundlagde den tidlige føring for sønderjyderne.

Det var tydeligt i kampens indledning at begge mandskaber satsede stort på dødbolde og det blev også en væsentlig faktor, da FCM udlignede til 1-1 efter omtrent 15 minutters spil. Et langt indkast fra Kian Hansen skabte fare i sønderjydernes felt og efter rodet og trængt spil blev det til et selvmål af Pierre Kanstrup og dermed var alt nu lige på heden.

Som forventeligt kom der masser af duelspil i kampen og det var da også noget første halvleg var meget præget af.

Havde man tilgengæld forventet at se en afventede affære, var tilfældet helt anderledes. Én ting var åbenlyst – Begge hold ville fremad og det fik man at se gennem to meget dynamiske hold.

Efter en fin åbning på første halvleg af SønderjyskE begyndte de at overlade mere og mere initiativ til midtjyderne og det høje presspil blev svært at håndtere som kampen skred frem og man måtte derfor omstille sit spil til en mere direkte form og det gav da også pote, da SønderjyskE kom frem til meget mere i slutfasen af første halvleg. Dog forblev stillingen intakt ved pausefløjtet; 1-1.

Trods begge hold spillede europæisk fodbold så sent som i torsdags forblev intensiteten høj i åbningsfasen af anden halvleg og begge hold fik tilkæmpet sig en masse dødbolde.

Dødbolde blev nok én gang et væsentligt våben for midtjyderne – Et langt indkast fra Kian Hansen strøg ind i panden på Filip Novak, som gjorde Marin Skender chanceløs og bolden røg dermed i netmaskerne til stillingen 2-1 til hjemmeholdet efter 57 minutters spil.

Efter FCM-scoringen blev det en mere rodet kamp end tidligere – Meget af spillet foregik midt på banen og kampen blev mere præget af fysisk end teknik.

Som kampen skred frem faldt tempoet ud af kampen og sønderjyderne havde svært ved at få spillet til at flyde, hvilket betød at FC Midtjylland atter tog initiativet og teten i kampen.

I overtiden måtte FC Midtjylland dog se sig selv få en kold spand vand smidt i hoved. Mikael Uhre fik smidt en giftig bold ind i boksen, som FCM-stopper Kian Hansen ikke kunne håndtere og han sendte bolden i eget net, hvilket resulterede i kampens andet selvmål og en stilling på 2-2.

Alt i alt blev det en kamp præget af mange dødbolde og mange fysiske dueller. De lyseblå fik ikke for alvor taget grebet om FC Midtjylland og hjemmeholdet virkede mest friske ovenpå de europæiske kampe.

Med de velkendte dyder blev der fightet til sidste fløjt og kampen endte 2-2 og dermed ét point med hjem til Haderslev.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus