Søg

Sen scoring snød SønderjyskE for point

Rasmus Andersen, 18. april 2019, kl. 13:55

Solen stod højt over Aarhus og Ceres Park, hvor SønderjyskE skulle jagte vitale point i gruppespillets pulje 1 mod AGF.

Første SønderjyskE mulighed opstod efter en bolderobring højt på banen. Johan Absalonsen fik plads på venstrekanten, men det flade indlæg kunne ikke finde frem til en spiller i sort, og så kunne forsvaret sparke bolden ud af farezonen.

Selvom spillet foregik mest på AGF banehalvdel blev SønderjyskE ikke for alvor farlige i indledningen. I stedet var det et frispark i den modsatte ende der skulle sætte gang i scoringen.

Casper Højer smækkede en indadskruet indlæg i feltet, hvor bolden fik lov til at passere venner og fjender, inden bolden strøg ind i netmaskerne bag Sebastian Mielitz. 1-0 til hjemmeholdet.

Fem minutter efter føringsmålet kom SønderjyskE så tilbage i kampen. Johan Absalonsen fik igen plads på venstresiden, hvor det falde indlæg denne gang fandt en adresse. Selvom bolden blev rettet af, endte den for fødderne af Christian ‘Greko’, der iskoldt sendte udligningen i nettet.

AGF blev endnu engang farlige efter en dødbold denne gang i højre side. Tobias Sana slog et hårdt indlæg i feltet, der blev clearet ud på kanten af feltet til Toutouh, men en SønderjyskE spiller fik blokeret til hjørnespark.

Fem minutter før pausen fik Kees Luijckx en glimrende mulighed. Absalonsen sendte et frispark mod bagerste stolpe, hvor Kees stod helt fri, men den høje forsvarsspiller fik ikke ordentligt træf på bolden som i stedet gik ud til målspark.

SønderjyskE lykkedes ofte med at komme til baglinjen. Nicholas Marfelt lavede et glimrende overlap inden han sendte en høj bold i feltet. ‘Greko’ fik bolden under kontrol og lagde den ud til Gartenmann på højreside, men højrebackens afslutning gik et stykke forbi mål.

Efter pausen var det Peter Christiansen, der kom til den første store mulighed. Absalonsen fandt Christiansen i fødderne, som med fikse driblinger vristede sig fri til skuddet, men selvom afslutningen havde retning mod målet, blev bolden afvist på stregen og gik ud til hjørnespark.

SønderjyskE kom generelt flot ud til anden halvleg. Et hurtigt frispark fra Rømer fandt ‘Greko’, der spillede Gartenmann i feltet. Højrebacken lagde bolden af til Absalonsen, der forsøgte sig med et skud fra distancen, som voldte problemer for Grabara, der dog fik samlet bolden op i to omgange.

Glen Riddersholm brugte sin første indskiftning efter  53 minutter, da Victor Mpindi forlod banen til fordel for Alexander Bah.

AGF havde generelt svært ved at komme til de helt store chancer i begyndelsen af anden halvleg. Tobias Sana blev første mand med et forsøg, da han trak bolden ind til sit højreben og forsøgte fra kanten af feltet. Bolden sad dog lige  på Mielitz, der nemt kunne gribe bolden.

Næste indskifter hos SønderjyskE blev Mart Lieder, da han erstattede Peter Christiansen efter små 60 minutter.

Begge mandskaber forsøgte at skabe sig plads i offensiven, men med to solide defensive indsatser blev det ikke farligt.

Med ti minutter tilbage kom Senad Jarovic på banen i stedet for Johan Absalonsen.

Umiddelbart efter indskiftningen fik SønderjyskE en kæmpe mulighed ved Mart Lieder. Lieder blev sendt alene i dybden, men ligesom i det omvendte opgør kom målmand Kamil Grabara fremragende ud af sit mål og blokerede skuddet.

Få minutter før slutfløjtet fik Marcel Rømer direkte rødt kort for en forseelse på Mustapha Bundu.

Kort efter udvisningen gik det helt galt. Mustapha Bundu slingrede sig igennem forsvaret hos SønderjyskE og sendte bolden mellem benene på Sebastian Mielitz. 2-1 til hjemmeholdet lige som kampen gik ind i overtiden.

Desværre var der ikke tid til endnu et modsvar fra SønderjyskE. Dermed tog AGF de tre point inden de sidste to opgør i gruppespillets pulje 1. SønderjyskE spiller allerede på søndag ude mod AC Horsens.

Tusind tak for støtten til de fremmødte lyseblå tilskuere.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus