Søg

Seks skud på Jakob Michelsen

Per Jessen, 30. november 2016, kl. 13:52

Kl. 12.00 i dag gav Jakob Michelsen sine spillere besked om sit ”farvel til klubben”, og straks efter fik han de første spørgsmål.

Af Stig Kongsted Hansen

Du har netop givet spillerne besked om dit ”farvel”. Hvordan var det?
Jeg smilede med det ene øje og græd med det andet. Det har været en fantastisk tid her i SønderjyskE, og vi er heldigvis ikke færdige endnu, da der mangler to kampe. Jeg har haft en fantastisk rejse sammen med spillerne og hele klubben. Det er jo en klub med utrolig mange gode mennesker, og en klub der i den grad er bygget op omkring sit værdisæt. Det sætter jeg stor pris på. Vores resultater de seneste 1½ år viser den kvalitet vi har fået opbygget hernede. Det kan jeg ikke rose staben og spillerne godt nok for. Det var vemodigt at sige farvel, men det med vemoden må vente til efter sidste kamp. Nu skal vi holde fokus de sidste to kampe.

Hvad vil du savne mest?
Jeg kommer til at savne alle de gode mennesker her i SønderjyskE. Spillertruppen, staben, samarbejdet med Haysen, ledelsen og alle de frivillige. Det har været en masse dejlige bekendtskaber. Alt sammen ildsjæle der vil klubben det bedste. Vi har sammen været på en fantastisk rejse. Sidst men ikke mindst vil jeg savne dagligdagen med et fantastisk omklædningsrum, hvor spillerne skal have den største ros for, at jeg nu kan komme til udlandet igen.

Næste udfordring Hammarby. Hvad er dine mål?
Det vil jeg vente med at fokusere på til januar. Jeg har fået fremlagt et spændene projekt, men lige nu fokuserer vi på de sidste to kampe for at få flere point på kontoen.

En anden klub med andre forventninger, anden økonomi og andre forudsætninger. Vil du fortsætte stilen herfra, eller vil der være justeringer omkring din egen personlighed og ledelsesstil, der skal passe til den ny klub?
Jeg vil fortsætte med at være mig selv. Det er vigtigt uanset, hvor man er herhenne, men ens vigtigste opgave som træner er, at man skal bruge sine øjne og ører, så man kan navigere i den klub man skal arbejde i. Forskellige situationer skal have forskellige ledelsesstile, så det må vi se, når jeg starter til januar i det svenske.

Din familie har drømt om et nyt udlandseventyr efter Tanzania. Er det her det optimale i den drøm, I har haft?
Siden vi var i Afrika har Kathrine og jeg talt om, at vi rigtig gerne vil til udlandet igen på et tidspunkt. Det passer fint ind i vores liv lige nu, hvor min datter kun er ½ år gammel og ikke begyndt i institution. Samtidig er det en win-win netop nu, da SønderjyskE også kan tjene lidt penge på mig. Det at jeg kan lukke døren selv som træner er også vigtigt, så det hele er meget god timing.

Hvor er Jakob Michelsen om 10 år?
For 12 år siden trænede jeg juniorfodbold i Aarhus, så det er umuligt at planlægge. Men formodentlig har det noget med fodbold og mennesker at gøre, for det er det, jeg brænder for.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus