Søg

Sejr i sidste testkamp inden det går løs

Søren Pabst, 10. februar 2017, kl. 14:56

En meget kold affære, med høj intensitet og masser af mål. Det var de gennemgående temaer for dagens kamp mod de gule fra AC Horsens.

Claus Nørgaard skulle nu have indstillet sigtekornet i truppen, frem mod kampen mod EFB om en uge, det kan man også roligt sige at det blev, ihvertfald hos én specifik svensker. Marko Mitrovic blev nemlig dagens helt store helt.

Der var ikke gået lang tid af første halvleg da Marko får prikket bolden i kassen til 1-0, da han følger op efter en afslutning fra Greko som blev reddet. Dog kom de gule hurtigt tilbage og udlignede blot få minutter efter.
Herefter trådte kampen lidt vande, men Marko Mitrovic var i hopla idag og på 2 magiske minutter fik han scoret 2 gange. Først erobrer Uhre bolden på midten af banen og driver den frem med stor kraft, inden han viser køligt overblik og ligger den ind til Marko, som sætter den ind med venstrepoten. Da bolden bliver givet op igen går der ikke lang tid før bolden havner ved Simon Poulsen på venstre kanten, han giver den videre til Absalonsen som sætter 2 mand, inden han smækker et fladt indlæg lige ind i skøjten på den svenske angriber. Dermed 3-1 og hattrick af Marko Mitrovic.

Så blev det tid til 2. halvleg, en halvleg som så meget anderledes ud end den første. Vi kommer dog ud med lyn og torden og efter få sekunder er vi allerede tæt på at øge føringen, men sådan blev det ikke.
Derimod var det AC Horsens der kom ind i kampen igen med et flot mål af Frederik Møller, som blev spillet helt fri, efter en kommunikationsfejl i det lyseblå forsvar.
3-2 og nu var spændingen tilbage i opgøret.

I flere omgange kom SønderjyskE tæt på, først ved Zinckernagel som viste hurtige fødder inden han sendte den mod fjerneste hjørne, men stolpen stod i vejen for et flot mål. Senere var det så Uhre som kom helt fri igennem ved en tilfældighed, men afslutningen bliver ikke helt som han havde håbet på.

Sidst i kampen var der masser af drama. Som Horsens pressede på, kom pulsen højere op og de kom tæt på, men ikke tæt nok og kampen endte 3-2 til SønderjyskE.

Nu gælder det forårspremieren mod EFB på fredag, i Esbjerg. Vi håber at se mange lyseblå tilhængere.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus