Søg

Sæsonkortholdere blev klædt på til foråret

Jacob Ravn, 17. februar 2020, kl. 18:20

Omkring 150 sæsonkortholdere var mandag til et informationsmøde i Fuglsang Loungen på Sydbank Park, hvor Hans Jørgen Haysen og Glen Riddersholm fortalte om tankerne om transfervinduet og forårssæsonen i 3F Superligaen.

To gange om året er der informationsmøde for sæsonkortholderne i SønderjyskE, og mandag eftermiddag/aften var omkring 150 fans mødt op i Fuglsang Loungen på Sydbank Park for at blive klædt godt på omkring, hvad der sker i og omkring SønderjyskE.

Mødet blev holdt på bagkant af søndagens skønne 3-1-sejr over Hobro IK, og der blev varmet op med en video, hvor fansene fik et kig bag kulissen og så, hvordan holdet forberedte sig til kampen, og hvordan sejren blev fejret – så var stemningen ligesom sat.

Sportschef Hans Jørgen Haysen brugte det meste af sin taletid på at fortælle om tankerne bag vinterens transfervindue, men han kom også godt omkring talentafdelingen, og han svarede velvilligt på spørgsmål fra et spørgelystent publikum.

Herefter kom cheftræner Glen Riddersholm på scenen, og det var tredje gang, han mødte sæsonkortholderne på denne måde, så han brugte blandt andet sin taletid på at se tilbage på det første år, han har været i klubben.

Riddersholm gav herefter et indblik i livet som Superligatræner – hvad går han egentligt og laver i hverdagen – og også han sluttede af med at tage imod en masse spørgsmål.

SønderjyskE takker for en hyggelig aften i Fuglsang Loungen – og tak for den trofaste støtte til sæsonkortholderne.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus