Søg

Sæsonhæder til Gartenmann, Bah og Christiansen

Jacob Ravn, 17. maj 2019, kl. 12:00

Mens fansene kårede Alexander Bah som Årets Spiller, har trænergruppen i SønderjyskE hædret Stefan Gartenmann med samme titel. Årets Udvikling gik til Peter Christiansen.

Torsdag aften holdt SønderjyskE et lille god-sommerferie-arrangement i Fuglsang Loungen på Sydbank Park, hvor sæsonen blev afrundet sammen med spillerkoner og -kærester.

Som noget nyt havde trænergruppen to priser, der skal uddeles – Årets Spiller og Årets Udvikling.

Titlen som Årets Spiller gik til Stefan Gartenmann, der virkelig er stemplet ind i denne sæson, og han er den markspiller i SønderjyskE, der fik flest minutter på banen.

I fansenes afstemning var det som bekendt Alexander Bah, der løb med titlen som Årets Spiller. Han blev ellers ramt af en skade undervejs, men han startede sæsonen med bulder og brag og kom hurtigt og stærkt tilbage i foråret.

Både Gartenmann og Bah fik debut på U21-landsholdet i løbet af sæsonen og må være kandidater til det hold, der skal udtages til sommerens U21-EM.

SønderjyskE’s trænerteam uddelte også titlen som Årets Udvikling. Den hæder gik til Peter Christiansen, der fik Superligadebut i den forgangne sæson, og hvor han især viste stærk karakter i slutningen af foråret, hvor holdet ellers mødte modvind.

Christiansen bliver student denne sommer og starter derefter som fuldtidspiller i SønderjyskE, hvor han er på kontrakt frem til sommeren 2022.

Tillykke til alle tre spillere med kåringerne.

Årets Spiller kåret af trænerne: Stefan Gartenmann

Årets Udvikling kåret af trænerne: Peter Christiansen

Årets Spiller kåret af fansene: Alexander Bah


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus