Søg

Sæsonens sidste hjemmekamp

Rasmus Andersen, 24. maj 2016, kl. 6:30

”Europa, Europa, Europa!” Sådan lyder det på de fleste menneskers læber i de sønderjyske gader i disse dage, efter at SønderjyskE søndag aften sikrede sig en plads i Europa League kvalifikationen i den kommende sæson. Dette blev officielt da Esbjerg fB slog AaB med 1-2 på udebane og dermed kunne de lyseblå drenge se sig sikker på en top 4 placering, som bekendt giver adgang til Europa League.
Mandag aften steg temperaturen så lige yderligere et par grader i hele Sønderjylland. Viborg FF slog Brøndby IF med 0-1, og dermed er SønderjyskE nu sikre på, at slutte i top 3, og dermed sikre på at få medaljer!

 

På torsdag klokken 20.00 får vi besøg af Randers FC og det er sæsonens sidste hjemmekamp, så vi håber på at se et toptændt SønderjyskE mandskab og et stærkt fremmøde af vores fantastiske tilskuere!

Glæd jer også til at se de nye spillertrøjer som bliver hele Sønderjyllands nye hjemmebanetrøje!

SønderjyskEs tolvte mand

Sydbank Park er blevet et meget populært sted at være i foråret. Dette kommer specielt til udtryk igennem fantastiske præstationer på eget græs i foråret i Alka Superligaen; 19 point ud af 21 mulige snakker således sit tydelige sprog.

En række gode præstationer over hele sæsonen, har naturligvis været en stor faktor for vores kæmpe fremgang og opblomstring – Både stab og spillere har udvist masser af vilje, gejst og gå-på-mod, og det har været én af hovedårsagerne til den store succes i det sønderjyske.

 

De gode præstationer fortsætter på lægterne. Vores fantastiske og trofaste supportere har leveret en fremragende indsats på Sydbank Park i sæsonen. Kæmpe opbakning hele vejen rundt til de lyseblå helte på grønsværen, har resulteret i en stor pointhøst og en øjeblikkelig placering på 2. pladsen i Superligaen. Vi håber atter på at se mange mennesker på Sydbank Park på torsdag klokken 20.00!

 

Kampen om medaljer

Selvom vi har sikret os avancement til Europa og medaljer, så er kampen mod Randers FC stadig enormt vigtig! Med 4 point i de sidste 2 kampe i sæsonen kan vi sikre os sølvet. Det første skridt i kampen mod FC Midtjylland skal tages på torsdag. Med 3 point i den kamp tvinger vi FC Midtjylland til at vinde deres 2 sidste kampe i Alka Superligaen. Det betyder altså, at alle mand skal stille op på Sydbank Park og støtte holdet!

 

Hold øje med vores spiller

Simon Kroon

Det er svært at være andet end imponeret af vores svenske ven, Simon Kroon, for tiden. Den teknisk, velbegavede kantspiller har virkeligt sat sit præg på spillet og har haft en nøglerolle det seneste stykke tid. Med 2 mål og 3 assist i de seneste 5 Alka Superliga kampe har han virkeligt vist sit værd i klubben og hans præstationer er næppe gået ubemærket hen.

 

Kroon har mange tekniske egenskaber og det ses tydeligt, når han kommer i mand-mod-mand situationer hvor han har vist sine mange kvaliteter i forhold til at udfordre sin direkte modspiller.

Samtidig ligger vores svenske spiller også inde med masser af fart i støvlerne og det har også givet ham fordelen i de direkte løbedueller, når der bliver slået dybe bolde mod hjørneflaget.

 

Hold øje med deres spiller

Mikael Ishak

Her skal vi kigge på endnu en svensker, som virkeligt er kommet godt fra land i foråret i landets bedste række.

Randers har kun tabt 2 kampe i foråret og det har angriber, og nuværende Randers-topscorer, Mikael Ishak bidraget godt til. Den svenske angriber har lavet 4 mål i de seneste 5 Alka Superliga kampe. Det skal dog siges at Randers har måttet lide de 2 nederlag i foråret indenfor de seneste 3 kampe.

 

Mikael Ishak er en hurtig og farlig angriber som har en yderst skarp målnæse. Vi skal være opmærksomme på hans utrolige fysik og kynisme foran mål, og ikke mindst de mange direkte dueller som vores forsvarsspillere skal kæmpe med ham i.

 

Det siger vi inden kampen:
– Vi forbereder os på samme måde som vi altid gør op til alle kampene. Vi ser video og har noget taktisk træning. Derudover har det handlet om, at få hvilet benene og hovedet, så vi er helt klar til at levere en toppræstation igen på torsdag. Det ville være super lækkert, at sætte tilskuer rekord på torsdag mod Randers FC, det var helt surrealistisk at se bølgen køre på Sydbank Park mod OB. De fans betyder alt for os når vi spiller, siger Marc Dal Hende til SønderjyskE Fodbold.
– Janus Drachmann tilføjer: Støtten som hele Sønderjylland har givet gennem hele sæsonen har været så mange point værd. Vi er dybt taknemmelige for tilskuernes klapsalver og positive tilråb gennem alle kampene. Vi håber, at der bliver slået tilskuerrekord på torsdag til sæsonens sidste hjemmekamp! Det vil betyde meget for hele holdet, at slutte godt af på vores fantastiske hjemmebane.

 

Tror du på at Simon Kroon kommer på tavlen igen? Så kvitterer Danske Spil med odds 4,50 i skrivende stund.

 

Vi kan ikke nævne nok hvor meget vi håber på at folk er villige til at møde op på Sydbank Park torsdag aften. Det er sidste hjemmekamp i sæsonen og der er mulighed for at få medaljer på bordet – Så mød op og støt op om de lyseblå helte i en meget vigtig kamp!


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus