Søg

Sæsonens første nederlag

Rasmus Andersen, 28. juli 2017, kl. 20:50

Af Rasmus Andersen

Endnu engang havde Claus Nørgaard valgt de samme 11, der startede i første og anden runde af Alka Superligaen. Efter netop anden runde mod AaB, der gav en 1-4 sejr, så gav det meget god mening med genvalg på samtlige positioner.

Mod AaB var det venstresiden, med Greko i hovedsædet, der strålede klarest. I dagens opgør kom det første pres gennem højresiden, hvor Kløve i flere omgange satte Ramon Rodrigues op til løb bag om forsvaret. Desværre var der ikke kvalitet i de første par forsøg, men det kom der hurtigt.

Efter 8 minutter blev Ramon sendt afsted nok engang, og denne gang var der anderledes kvalitet over indlægget. Med en hård flad aflevering fandt Ramon Philip Zinckernagel midt for mål, hvor han uden problemer kunne sparke bolden i mål. 1-0 efter er fantastisk oplæg af Ramon.

Efter føringsmålet var SønderjyskE i kontrol for en kort stund, men langsomt åd FC Helsingør sig tilbage i kampen.

FC Helsingørs nummer 10 Mads Aaquist var gæsternes store omdrejningspunkt. Flere gange forsøgte han at drive gæk med de fire bagerste lyseblå spillere. Dog uden held. Tydeligt var det dog, at FC Helsingør ikke ville gå på kompromis med deres spillestil, og fortsatte med de små kombinationer, der til tider lykkedes.

I den anden ende var SønderjyskE blevet særdeles uskarpe og viste sig sjældent i gæsternes felt. Det blev dog til en enkelt mulighed for Mikael Uhre, da Greko fandt ham i feltet, men Uhre sparkede langt over mål.

Første halvleg var til tider en meget rodet affære, hvor der ikke rigtig var et hold i kontrol. Begge mandskaber smed nemme bolde væk og kunne ikke rydde op i defensiven.

Kort før pausen blev den manglende koncentration så udslagsgivende for de lyseblå. En FC Helsingør spiller fik alt for meget tid i højresiden og kunne med et hårdt fladt indlæg finde Mads Aaquist, der dirigerede bolden fladt ind i det lange hjørne uden for Mielitz rækkevidde.

Dermed kunne vi også konstatere, at stillingen efter første halvleg var 1-1.

Efter pausen kom FC Helsingør bedst ud, og med lidt held kunne Mads Aaquist have scoret sit andet mål, da han var tæt på at kopiere Zinckernagels 1-0 mål. Heldigvis kunne Aaquist dog ikke ramme mål, og bolden røg et stykke over.

Der skulle gå et kvarter af anden halvleg inden det SønderjyskE kom frem til noget farligt ved et hjørnespark, men desværre var bolden fra Marcel Rømer for tæt på FC Helsingør målmanden, der nemt kunne gribe bolden.

Efter 75 minutter gik det så galt i forsvaret for SønderjyskE. Marcel Rømer var for længe om at skille sig af med bolden, og så dukkede Mads Aaquist op igen. Aaquist stjal bolden og huggede til den. En afretning af Kees Luijckx gjorde, at der ikke var nogen chance for Sebastian Mielitz i målet, og så stod der 1-2 til de undertippede gæster.

Inden målet var Mads Hvilsom kommet ind til sin første kamp i den lyseblå trøje, da han erstattede SønderjyskEs enlige målscorer Philip Zinckernagel.

I det 81. minut fik vi så endnu en debuttant, da William Tchuameni erstattede Troels Kløve.

Efter 83 minutter blev Mikael Uhre nedlagt, og dommeren pegede på pletten. Efter udskiftningen af Zinckernagel, var det nu Kees Luijckx, der skulle sparke. Desværre valgte Kees at sparke hårdt, og bolden røg et godt stykke over mål. En forspildt chance for SønderjyskE, der i slut minutterne forsøgte at trykke på.

Lige lidt hjalp det dog for SønderjyskE. Dommerens fløjte lød, og sæsonens første nederlag var en kendsgerning.

Vi siger tak til de 5048 fremmødte tilskuere på Sydbank Park i dag.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus