SÅDAN: Vi er i finalen i Sydbank Pokalen for andet år i træk

SønderjyskE vandt returopgøret i semifinalen mod FC Midtjylland med 3-1 og spillede sig dermed i finalen i Sydbank Pokalen for andet år i træk.

Så kan du godt sætte et KÆMPE kryds i kalenderen den 13. maj.

Den dag, som er Kr. Himmelfartsdag, spiller vi finale i Sydbank Pokalen mod Randers FC på Ceres Park i Aarhus.

Der var engang – for ganske nylig – hvor vi drømte om at stå i en pokalfinale. Nu står vi der igen. For andet år i træk. Og denne gang som forsvarende pokalmester. Det er en ganske enestående bedrift, som kun få hold har formået at gøre.

Finalebillet blev sikret på en flot kamp på Sydbank Park. Sejrscifrene blev 3-1 og dermed 3-2 samlet, efter FC Midtjylland vandt den første kamp i Herning 1-0 i en kamp, hvor vi også viste de helt rigtige pokaldyder.

I Haderslev skulle vi forsøge at holde kampen åben i så lang tid som muligt. En FCM-føring ville virkelig gøre tingene vanskeligt.

Første halvleg var ganske chancefattig, men Anders K. Jacobsen var tæt på at lave føringsmålet kort før pausen, da han tæt under på skød på overliggeren.

Kort inde i anden halvleg startede festen. Jeppe Simonsen fik en foræring og bragede resolut til bolden med venstrebenet. 1-0, og så var kampen helt åben.

Ti minutter senere blev det 2-0. Bård Finne afsluttede udefra, bolden blev afrettet af en FCM-spiller og gik i en bue i mål. Så lå det pludselig til os – men et FCM-mål ville sende billetten til Herning.

Ti minutter før tid blev det 3-0. Igen ved Jeppe Simonsen, der tog et træk i feltet og afsluttede igen med venstrebenet.

Men det skulle blive spændende. En Evander-reducering fire minutter før tid betød, at et FCM-mål mere ville ødelægge festen.

Men det kom ikke. Sejren blev fightet hjem, og Nicolai Flø var stærk i målet kampen igennem.

Dermed blev vi klar til finalen i Sydbank Pokalen. En helt fantastisk præstation af holdet.

Nu venter der mange spændende kampe i 3F Superligaen, hvor den gode energi fra Sydbank Pokalen forhåbentligt kan bruges frem mod pokalfinalen den 13. maj.

Næste opgave er på søndag ude mod OB.

FAKTA
SønderjyskE-FC Midtjylland 3-1 (0-0)
1-0 Jeppe Simonsen (49.), 2-0 Alexander Scholz (55./selvmål), 3-0 Jeppe Simonsen (83.), 3-1 Evander (87.)

SønderjyskE vinder samlet 3-2

SønderjyskE’s hold: Nicolai Flø – Philipp Schmiedl, Stefan Gartenmann, Patrick Banggaard, Pierre Kanstrup – Jeppe Simonsen, Rilwan Hassan (69. Julius Eskesen), Emil Frederiksen (69. Victor Mpindi), Bård Finne (64. Rasmus Vinderslev), Peter Christiansen – Anders K. Jacobsen (64. Haji Wright)