Søg

Sådan gik det SønderjyskE’s fem landsholdsspillere

Jacob Ravn, 20. november 2019, kl. 9:23

Tirsdag blev de sidste landskampe med sønderjysk islæt spillet, og vi giver her et overblik over, hvordan det gik for de fem SønderjyskE-spillere, der var afsted med diverse landshold.

3F Superligaen lå stille i weekenden, men for flere SønderjyskE-spillere er der alligevel blevet spillet masser af betydende kampe den seneste uges tid.

SønderjyskE havde fem mand afsted i landsholdstjeneste, og vi giver her et overblik over, hvordan det gik for dem.

Victor Mpindi har været med i SønderjyskE siden i mandags, efter han og Cameroun blev slået ud af U23 Africa Cup of Nations efter gruppespillet. Cameroun fik ellers en god start på turneringen, da ”Les Lions” med Mpindi på holdet fra start spillede 1-1 mod Ghana og vandt 1-0 over Mali. Så kunne Cameroun nøjes med uafgjort i den sidste kamp mod Egypten, der allerede var sikret en plads i semifinalen, men med Mpindi på bænken tabte camerounerne 2-1, og dermed kunne Mpindi rejse hjem til Haderslev.

Marco Rojas var for første gang som SønderjyskE-spiller med hos New Zealands A-landshold, og han blev dermed den 16. spiller, der har spillet en A-landskamp som SønderjyskE-spiller. Han fik et slag, der holdt ham ude af den første kamp mod Irland, der var irernes optaktskamp til EM-mødet med Danmark, men han var frisk og fik 90 minutter, da New Zealand i søndags tabte 1-0 til Litauen i en venskabskamp.

Isak Oli Olafsson havde karantæne, da Islands u21-landshold spillede EM-kvalifikationskamp i Italien, hvor italienerne vandt 3-0, og forsvarsspilleren brugte derfor det meste af ugen i SønderjyskE. Til gengæld var han udtaget til U20-landsholdets venskabskamp mod England tirsdag aften, hvor englænderne vandt 3-0 i en kamp, hvor Olafsson fik de sidste 35 minutter på banen.

I EM-kvalifikationsturneringen for U19-hold havde SønderjyskE to af talenterne fra U19-ligaholdet i aktion. Arman Taranis fik spilletid i de to første kampe i turneringen – og startede inde i sejren over Færøerne – men han måtte nøjes med en bænkplads, da Danmark tirsdag slog Frankrig 1-0 og dermed vandt gruppen.

I samme turnering startede Leivur Guttesen inde i alle tre kampe for Færøerne, og han og holdkammeraterne fik en god afslutning på turneringen, da de med en sen udligning sikrede sig et point i tirsdagens kamp mod Finland.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus