Søg

Rivalerne fra EFB vandt for første gang i 8 forsøg

Søren Pabst, 17. februar 2017, kl. 22:09

Endelig var det tid, spændingen skulle udløses, for både fans og spillere!

Tydeligt var det, at især fansene havde glædet sig meget, et næsten propfyldt udebane-afsnit, var klar til at støtte de, idag sortklædte, SønderjyskE drenge!

Første halvleg bar tydeligt præg af at det var en premiere, efter en lang vinterpause. Den sidste skarphed manglede, trods gode chancer til både Greko og Mitrovic. Sjældent var det også at det gode spil fra efteråret kunne ses. Flere gange ramte afleveringerne ikke helt præcist og samtidig manglede der også flere løb som vi kender gutterne bedst.
Derfor blev de første 45 minutter uden mål til nogen af mandskaberne. 0-0 til pausen og nok et meget fair resultat.

Esbjerg kom dog ud til 2. halvleg med nyvunden energi og efter bare 8 minutter, kom de også foran. 1-0 på et flot mål af svenske Robin Söder. Nu skulle der for alvor ske noget for SønderjyskEs drenge, som havde brug for point for bibeholde sin 6. plads uden at skulle tænke på de andre resultater resten af weekenden.
Efter 59 minutters kommer vores største chance hidtil, hvor Mitrovic blot skal sparke bolden ind i et mål uden målmand, men på forunderlig vis mislykkedes det svenskeren at få den i kassen, da han sender den forbi målet.

Jagten på det udlignende mål forsatte og presset blev lagt højere og højere op på banen, hvor en velspillede Jeppe Højbjerg i EFB målet flere gange stod i vejen for de muligheder der kom hist og her.
Men som vores tidligere assistenttræner, Peter Enevoldsen, altid sagde, så går det sådan at når man ikke scorer i sine gode perioder, så gør modstanderen det som oftest i stedet.
Det var desværre lige præcis hvad der skete. På bare 4 minutter gjorde Esbjergenserne det til både 2-0 og 3-0 på 2 hurtige kontrastød.
Det blev dødstødet for SønderjyskEs drenge, der ellers var tæt på i flere omgange.

Dermed bliver det et tungt nederlag på 3-0 i forårspremieren. Nu skal vi se fremad mod hjemmekampen mod BIF i næste weekend, hvor der skal hentes vitale point i kampen om at blive i top-6.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige TUSIND TAK til alle de medrejsende fans og håber på at se jer igen næste weekend.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus