Søg

Riddersholm: Med fansene i ryggen kan vi søndag sikre os overlevelse

Jacob Ravn, 1. maj 2021, kl. 15:55

SønderjyskE kan med en sejr søndag mod OB på Sydbank Park sikre sig overlevelse i 3F Superligaen. Kampene mod OB plejer at være tætte, men en god opbakning kan tippe det vores vej.

Søndag klokken 14.00 tager vi imod OB på Sydbank Park.

Her skal vi forsøge at følge op på de gode præstationer på det seneste, der har sikret os en plads i pokalfinalen og givet syv point i de seneste tre kampe i 3F Superligaen.

De to sejre over Lyngby og Vejle i sidste uge har givet os luft i tabellen, og søndag kan vi med en sejr over OB sikre os overlevelse i 3F Superligaen.

Cheftræner Glen Riddersholm ser frem til opgøret og håber på solid opbakning fra sønderjyderne på stadion.

– Vi glæder os til den anden kamp i træk på Sydbank Park, og vi håber, at publikum møder talstærkt frem. Sidste gang gav det holdpræstationen et løft, at vi kunne mærke opbakningen, og vi skal finde de samme dyder og kvaliteter frem mod et stærkt OB-kollektiv.

– Begge hold kommer med en frisk sejr i bagagen, og det er to hold, der kender hinanden rigtig godt, og vi står godt til hinanden og spiller altid lige kampe. Vi håber, at vi med fansene i ryggen kan hive en vigtig sejr hjem, så vi kan sikre os en ny sæson i 3F Superligaen. Vi vil gerne følge op på de seneste kampe, og vi er inde i en god periode, som skaber grobund for, at vi kan løfte os på nogle offensive områder, uden at det det svækker det gode defensive udtryk, vi har haft, siger Glen Riddersholm.

Der er stadig billetter til salg, og de kan købes lige her – husk også, at det kræver en frisk coronatest.

Læs om alt det praktiske i forbindelse med kampen lige her.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus