Søg

Riddersholm: Livlig Lieder giver plads til de andre offensivspillere

Jacob Ravn, 20. august 2019, kl. 6:00

Cheftræner Glen Riddersholm var godt træt af, at et ellers dominerende SønderjyskE-hold smed styringen efter 3-2-føringen i Silkeborg, men trods ærgrelsen kunne han også glæde sig over, at Mart Lieder igen var farlig i front.

I tredje runde af 3F Superligaen lavede den hollandske angriber to mål i Lyngby, og efter to kampe uden scoringer var det igen dobbelt op for Lieder, der scorede til 1-1 og 3-2 i Silkeborg, mens Marco Rojas undervejs satte 2-2-målet ind.

– Efter et par kampe, hvor vi ikke har fået bygget oven på Marts flotte kamp i Lyngby, var det dejligt, at han igen fik scoret et par mål. Det viser, at vi har en dygtig angriber, som volder de fleste forsvar store problemer. Det er vigtigt både for ham og for holdet, at vi har én, der scorer målene, sagde Glen Riddersholm, der især glædede sig over 3-2-scoringen, der kom efter et knivskarpt indlæg fra Rilwan Hassan på højrekanten.

– Vi glæder os over alle mål, men jeg glæder mig især over det mål, der kom efter indlæg, for det er noget, vi har haft stort fokus på i ugen op til kampen, fordi vores indlægsspil generelt har været på et virkeligt lavt niveau. Så det var hurtigt, at vi fik et resultat ud af det. Det er vigtigt for holdet, at Mart hele tiden viser sig frem, for det er også med til at give plads til de andre offensivspillere, vi har, sagde Glen Riddersholm.

SønderjyskE’s topscorer var dog selv meget beskeden trods de to flotte scoringer i Silkeborg.

– Hele holdet har fået en god start, og jeg er ikke alene om det. Når jeg ikke scorer, er det også et udtryk for hele holdets præstation. Nu scorer jeg, men det er holdets fortjeneste. Hvis jeg ikke får nogle bolde, scorer jeg heller ikke, sagde Mart Lieder.

Den flyvende hollænder og resten af SønderjyskE-holdet skal forsøge at holde fast i toppen af 3F Superligaen, når FC Midtjylland gæster Sydbank Park søndag klokken 16.00.

Køb billet til kampen her. 

Højdepunkter fra Silkeborg-SønderjyskE:


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus