Søg

Returgyser på Sydbank Park

Rasmus Andersen, 21. maj 2018, kl. 15:42

Af Rasmus Andersen

AGF jagter revanche, men SønderjyskE skal forsøge at fastholde momentum efter 2-2 kampen på Ceres Park i Aarhus i lørdags.

AGF var foran med 2-0 og var særdeles velspillende i store perioder af kampen. Mod slutningen fik SønderjyskE dog vristet initiativet fra værterne og slap dermed fra udekampen med et glimrende uafgjort resultat. Det resultat danner grobund for returen, som skal spilles i morgen på Sydbank Park.

Hold øje med deres mand:
Jakob Ankersen var kilden til stort set alt det AGF skabte i offensiven i lørdags. Han var med i kontrastød og brød gennem forsvaret ubesværet fra sin rolle som kantspiller i første halvleg. Ankersens enorme løbevillighed og fart gav så mange problemer for SønderjyskE defensiven, at man i anden halvleg måtte give mere plads til andre AGF spillere, som Jens Stage, der tog over og lavede assisten til 2-0 målet. Dermed var Ankersen med til, at skabe plads og muligheder for sine medspillere.

Hold øje med vores mand:
Søren Frederiksen
Hvad end Søren Fredriksen kommer ind fra bænken eller starter på banen i returen, så er det værd at holde øje med, om den dygtige offensivspiller formår at bringe niveauet fra sin indskiftning i Aarhus med på banen på Sydbank Park. Søren Frederiksen scorede det vigtige 2-1 mål på Ceres Park, da han fik bolden fra Hvilsom og tog sagen i egen hånd. Det giftige skud og de hurtige driblinger skal endnu engang gøre det vanskeligt for AGF forsvaret at stå godt mod de lyseblå. I samarbejde med de andre offensive spillere skal Fredriksen nok gøre det svært for Kanstrup og co.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus