Søg

Reserverne viste tænder overfor Ålens mandskab

Søren Pabst, 2. maj 2017, kl. 15:14

Af Mathiias Hansen

Reserverne starter kampen med et højt tempo, det holder dog ikke Randers FC fra at tage styringen på spillet efter kort tid. SønderjyskE formår dog at udnytte Randers FCs fejl til at komme med kontraangreb.
Det lykkedes til fulde efter 10 minutters spil, hvor Randers FC har et hjørnespark som bliver clearet af SønderjyskE forsvaret, Silas Songani opsnapper bolden og dribler op ad langsiden, han ligger den fladt ind i feltet hvor Philip Zinckernagel står klar. Han sparker den is kølligt i mål. 1-0 til SønderjyskE

Efter scoringen styrer SønderjyskE spillet mere, de får flere chancer, en af dem et frispark der via en afretning er lige ved at blive farlig. På det efterfølgende hjørnespark bliver der fumlet rundt med bolden inde i feltet, det udnytter Marko Mitrovic til at sparke bolden i mål til 2-0 efter 20 minutters spil.

Det er som om 2-0 scoringen vækker Randers FC, som begynder at presse på igen. Det medfører et par store chancer, men de bliver afsluttet uden den store kvalitet så Marin Skender i målet redder dem uden de store problemer.

Antallet af chancer falder langsomt som vi nærmer os pausen, men pludselig sparker Mikkel Hedegaard til bolden og sender den ind bag Randers FCs keeper. Det bliver også Randers FCs keepers sidste aktion på banen, da han kort efter må udgå med en skade. Starten for den nye keeper i Randers FCs mål bliver knap så god, da han kort efter han er kommet ind bliver passeret af Philip Zinckernagel, som scorer sit andet mål i kampen.

Dermed stod der 4-0 til pausen.

Anden halvleg starter lidt mere stille og rolig end første, det meste af spillet foregår på midten af banen med SønderjyskE reserverne som styrmænd. Randers FC kommer dog bedre og bedre med, derfor tilfalder den første store chance også Randers FC, men Marin Skender i målet har helt styr på afslutningen.
De efterfølgende to hjørnespark formår Randers FC ikke at udnytte. Det betyder desværre ikke det store, da SønderjyskE forsvaret kort efter laver et kiks, som Marvin Pourie udnytter til at bringe Randers FC på 4-1. Målet giver Randers FC tro på tingene, de fortsætter med at presse på og spille sig frem til chancer, efter 75 minutters spil kan forsvaret ikke holde Randers FC fra fadet mere, og de score til 4-2.

Efter scoringen til 4-2 kommer SønderjyskE igen bedre med i kampen, men de formår ikke rigtigt at spille sig frem til nogen nævneværdige chancer, derfor slutter kampen også 4-2 til reserverne fra Haderslev.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus