Søg

Remis i årets første prøvelse

Søren Pabst, 13. januar 2017, kl. 15:05

Høj solskin, mange fremmødte, men koldt det var det også.

Fredag eftermiddag var der bold på menuen i Madsbyparken i Fredericia, da FC Fredericia tog i mod SønderjyskE.

De røde fra trekantsområdet startede bedst, de kom for fuld udblæsning og efter bare 5 minutters tid, stod der 1-0, efter den tidligere SønderjyskE spiller, Andreas Oggesen, lagde en bold i dybden til sin medspiller, som sikkert satte den ind bag Lukas Fernandes i buret.

Derefter blev resten af hele første halvleg lyseblå, flere gange med gode opspil og fine tilbud, men ikke mange afslutninger overfor et disciplineret FCF mandskab, som stod godt i defensiven.

Første halvlegs største chance, kom til Mikkel Hedegaard som idag fik chancen fra start, men Fredericia keeperen, får den netop vippet over.

Ved 2. halvlegs start, forsatte tendenserne, dog med et par udskiftninger, ind kom Skender, Kanstrup, Dal Hende og Simon Kroon. Lyseblå stadig klart mest på bolden og nu med friske kræfter.

Det gav pote efter omkring 60 minutter, hvor indskiftede Simon Kroon tryllede lidt foran feltet og lagde den videre til Nicolaj Ritter, som var blev rykket op på venstrekanten, han sender så et tørt hug afsted mod buret og dermed 1-1.

Resten af kampen forløb relativt chancefattig for begge mandskaber, men det vigtigste var trods alt at der kom en masse minutter i benene.

Nu ser vi frem mod torsdag næste uge, hvor næste prøvelse står for døren.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus