Referat og video: Føringsmål og god første halvleg var ikke nok

SønderjyskE spillede en god første halvleg, og Anders K. Jacobsen bragte gæsterne i front, men det endte alligevel med et sønderjysk nederlag i Aalborg, hvor hjemmeholdet AaB vandt med 3-2.

Det blev desværre ikke til point, da vi mandag 2. påskedag gæstede AaB på Portland Park i Aalborg.

Da de 90 minutter plus det løse var overstået, vandt AaB med 3-2.

Det kunne være gået anderledes, hvis vi havde kendt vores besøgelsestid i første halvleg. Vi kom ud med et stærkt udtryk, og allerede efter fem minutters spil var Haji Wright tæt på at give os en drømmestart, da han kom alene igennem med AaB-keeper Jacob Rinne, men målmanden vandt dén duel.

Omkring den halve time var Anders K. Jacobsen tæt på at slippe alene igennem, men også her kom Rinne godt ud af sit mål og fik tacklet bolden væk uden for feltet.

Kort efter faldt det fortjente føringsmål. Julius Eskesens afslutning ramte en AaB-arm i feltet, og det efterfølgende straffespark omsatte Anders K. Jacobsen sikkert til mål. Det var angriberens tiende mål i denne sæson – det er allerede nu flere mål, end vores topscorer i klubben har lavet de seneste fire sæsoner.

Der var tilløb til at øge føringen, men i stedet fik AaB udlignet kort før pausen. Kasper Kusk satte sidste fod på et godt angreb, der splittede forsvaret.

Kort efter pausen var Emil Frederiksen tæt på med en signatur-afslutning, men desværre havde han ikke den skarphed, han havde i træningskampen mod OB forleden, hvor han scorede to gange – denne gang gik bolden forbi fjerneste stang.

Kort efter blev det 2-1 til AaB. Pierre Kanstrup fik bolden i ryggen efter et hjørnespark, og uheldigvis sprang den lige i eget net. Stor nedtur.

Det lignede en afgørelse, da AaB scorede til 3-1 med syv minutter igen, men i overtiden fik Rilwan Hassan bragt en snert af spænding tilbage i opgøret, da han bragede bolden ind uden for feltet. Et fremragende mål – absolut en varm kandidat til rundens bedste – men desværre så sent, at vi ikke nåede at komme frem til flere chancer.

Dermed blev det 3-2 til AaB, og vi skal hurtigt ryste nederlaget af os og komme videre. Torsdag venter en spændende semifinale i Sydbank Pokalen, hvor vi spiller i Herning i det første af to opgør. Den næste kamp i 3F Superligaen er på søndag mod AC Horsens på Sydbank Park.

Det er lidt op ad bakke i øjeblikket, og det er nu, at vi har brug for jeres opbakning derude.