Søg

Reaktioner efter sejren: Riddersholm og Bah roser fansene på Sydbank Park

Jacob Ravn, 15. juli 2019, kl. 9:55

Der var ros til både spillere og fans efter 2-1-sejren over Randers FC i Superligapremieren.

Søndag fik SønderjyskE en god start på 3F Superligaen, da Randers blev besejret 2-1, og på lægterne var der god stemning blandt de 4734 tilskuere.

Cheftræner Glen Riddersholm havde ros til både fans og spillere efter kampen.

– Jeg er imponeret over, at der næsten er 5000 tilskuere på Sydbank Park til en kamp søndag klokken 12 midt i ferien. Til dem skal der lyde en stor tak, sagde Riddersholm.

Spillemæssigt var det også opløftende fra kamp ét, hvor SønderjyskE kom ud med et stærkt og angrebslystent udtryk.

– Jeg er sindssygt godt tilfreds. Det var vigtigt at komme godt fra land, og det var vigtigt, at vi fik vist den robusthed, efter Randers fik udlignet, så vi kunne trække det længste strå og vinde en fortjent 2-1-sejr.

– Alt i alt er jeg meget tilfreds med måden, vi udtrykker os på, men vi har også selverkendelse nok til at sige, at der er mange ting, der kan blive bedre. Men vi nyder sejren, som var en vigtig og god start på den nye sæson, sagde Riddersholm efter kampen.

En af de spillere, der strålede i kampen, var Alexander Bah, som på højre back var meget angrebslysten og stærk i sine indgreb.

– Det var en hård kamp, hvor der blev gået godt til den. Folk har lidt nerver på, når det er den første kamp, men jeg synes, at vi klarer det rigtig godt, og vi står sammen. Det er sindssygt dejligt at starte ud med en sejr, sagde Bah, der også noterede sig den flotte opbakning på Sydbank Park.

– Der er mange tilskuere, og vi vil meget gerne have, at de kommer igen, og så er der vigtigt, at vi har en god hjemmebane, og det viser vi i dag. Tilskuerne spiller en stor rolle i en sådan en kamp her. Når de klapper og råber, giver det lige lidt ekstra energi, så det er helt sikkert med til at give os en fordel, sagde Alexander Bah.

Holdets næste kamp er mod AaB i Aalborg på søndag og herefter venter en ny udebanekamp i Lyngby. Næste hjemmekamp på Sydbank Park er lørdag den 3. august mod FC København.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus