Søg

Punktum for en begivenhedsrig træningslejr

Jacob Ravn, 6. februar 2020, kl. 9:14

Torsdag eftermiddag rejser spillerne hjem til Sønderjylland efter otte gode træningsdage i Tyrkiet med masser af aktivitet.

Spillemæssigt blev der onsdag sat et flot punktum for SønderjyskE’s træningslejr, da holdet leverede en fremragende indsats og spillede 2-2 mod det ukrainske storhold Shakhtar Donetsk, der stillede i en meget stærk formation, som var det ligalivet eller Champions League, det gjaldt for ukrainerne.

Onsdag var således den sidste ”rigtige” træningsdag på lejren i Tyrkiet, men torsdag formiddag nåede spillerne også på græs en sidste gang, inden kursen bliver sat mod Sønderjylland efter frokost.

Med hjem i bagagen har SønderjyskE-lejren en masse værdifuld erfaring efter en træningslejr, hvor der er taget godt imod de nye spillere, og hvor der er arbejdet stenhårdt ude på træningsbanerne.

– Vi har afrundet en træningslejr i Tyrkiet, hvor vi har arbejdet godt med mange ting, og vi har fået bygget noget op, som vi skal hjem og bygge videre på, og jeg glæder mig til at tage det næste skridt, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Transfervinduet lukkede, mens SønderjyskE var i Tyrkiet, og flere nye spillere er stødt til på træningslejren og sammen med dobbelte træningspas og tre træningskampe, har der været nok at se til undervejs.

– Der har været mange bolde i luften. Vi havde et hektisk transfervindue hen mod slutningen, så vi har haft nogle nye spillere, vi skulle have integreret, og de skal ind i spillestilen. Vi har haft mange træninger og haft tre træningskampe, så vi har været vidt omkring.

– Noget af det vigtigste har også været at få skabt en ny anførergruppe og skabt lidt lederskab og en gruppe, der virker til at være i harmoni, der i hvert fald er klar til at krige og kæmpe for logoet og for hinanden i det forår, der venter, som bliver sindssygt interessant og spændende. Det vigtige er, at vi har et stærkt kollektiv og bruger de værdier og fælles dyder, som vi har i SønderjyskE, siger Glen Riddersholm.

SønderjyskE-spillerne har fredag en velfortjent fridag, inden arbejdet fortsætter på træningsbanen i Haderslev. Mandag venter Brøndby IF i den sidste træningskamp, inden det går løs i 3F Superligaen – den kamp spilles i Brøndby mandag klokken 13.00.

Køb billetter til forårspremieren mod Hobro IK her – og husk, at der denne gang er billetter til halv pris i det nye stemningsafsnit, Blue Section.

De sidste øvelser i Tyrkiet i denne omgang. 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus