Søg

Populær power-back vender tilbage til SønderjyskE

Jacob Ravn, 9. august 2020, kl. 9:30

SønderjyskE Fodbold har hentet en gammel kending tilbage til klubben. Den 29-årige powerfulde venstreback Marc Dal Hende har skrevet under på en treårig kontrakt.

Med de temperaturer, vi har i øjeblikket, kan det godt være, at SønderjyskE-fansene hellere må tage sig en svalende dukkert eller drikke en kold fra Fuglsang-kassen.

For med nyheden om, at Marc Dal Hende er tilbage i SønderjyskE, stiger temperaturen garanteret et par grader hos fansene, for det er en velkendt og vellidt spiller, der vender retur.

Det var i SønderjyskE, at Marc Dal Hende for alvor fik gang i karrieren. Han kom første gang til klubben i sommeren 2015, hvor han blev hentet som offensivspiller i FC Vestsjælland, men i SønderjyskE blev han omskolet til venstre back, og siden så han sig ikke tilbage. Efter sølvmedaljer og en flot europæisk kampagne blev Dal Hende solgt til FC Midtjylland i januar 2017, og det er herfra, at han nu bliver hentet tilbage.

SønderjyskE har købt Dal Hende fri hos Danmarksmestrene, og han har skrevet under på en treårig aftale.

Sportschef Hans Jørgen Haysen er naturligvis begejstret for, at det er lykkes at hente Marc Dal Hende til klubben.

– Det er en tilgang, som vi er super glade og stolte over. Marc Dal Hende har længe været i vores kikkert – faktisk har vi aldrig sluppet ham af syne – og derfor er det en stor tilfredsstillelse, at han nu er tilbage.

– Det føles som om, at han kommer hjem. Det synes jeg godt, vi kan kalde det, når det var her, han fik sit store gennembrud. Han gennemgik noget af en forvandling, da han var her senest, og det var derfor, at der kom bud efter ham dengang. Nu henter vi ham til klubben for anden gang, og vi tror fuldt og fast på, at det kan blive lige så succesfuldt denne gang.

– Han har en god alder, og vi ved alle, hvad han står for. Han er en dynamisk back, der bidrager godt i begge ender af banen, og så er han en ærgerrig og vinderskabende person, der også kommer til at bidrage med lederegenskaber i omklædningsrummet, siger Hans Jørgen Haysen.

Tilgangen af Marc Dal Hende er kun gjort muligt på grund af en ekstraordinær støtte og hjælpende hænder fra loyale sponsorer og personer med store SønderjyskE-hjerter. SønderjyskE takker mange gange for den flotte opbakning.

Marc Dal Hende har første træningsdag i SønderjyskE på mandag. Han får trøje nummer 5.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus