Søg

Pokalenergi skal bruges i 3F Superligaen

Jacob Ravn, 17. april 2021, kl. 12:00

Det boost, som det gav at spille sig i pokalfinalen, kan forhåbentligt overføres til 3F Superligaen, hvor der søndag venter en spændende kamp mod OB i Odense.

Torsdagen blev festlig og fornøjelig i SønderjyskE, da holdet spillede sig i finalen i Sydbank Pokalen for andet år i træk, da mestrene fra FC Midtjylland blev besejret med 3-1 på Sydbank Park.

De gode vibrationer fra den kamp kan forhåbentligt overføres til 3F Superligaen, hvor der venter en række spændende kampe og venter – den første mod OB i Odense søndag klokken 14.00.

Målscorer Jeppe Simonsen glædede sig over pokalsejren og tror, at resultatet og de gode spil kan smitte af på de kommende kampe.

– Det var dejligt at få noget positivitet, glæde og humør ind på holdet, og det er noget, vi har haft brug for, og jeg håber, vi kan tage det med videre, sagde Jeppe Simonsen efter torsdagens pokalsejr.

Målmand Nicolai Flø tror, at de to pokalsemifinaler kan blive en gevinst for holdet, selv om de faldt midt i en meget tæt kampprogram.

– Selv om det er en ret hård periode, så kom der to kampe mere ind her i pokalen, og mange vil måske sig, at man skal fokusere mere på 3F Superligaen, men nu ender det med at blive en kæmpe gevinst og et kæmpe selvtillidsboost, som vi forhåbentligt kan tage med over i 3F Superligaen. Jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skal kunne drage fordel af det, sagde Flø efter torsdagens sejr.

Søndagens kamp mellem OB og SønderjyskE bliver vist på Eurosport 2, hvor der er optakt fra klokken 13.00.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus