Søg

Overraskelsen lurer i det nordjyske

Rasmus Andersen, 6. september 2017, kl. 8:29

Af Rasmus Andersen

Landsholdet brugte pausen på, at skaffe 6 point og en målscore på hele 8-1. Dermed er vi velfortjent tilbage og klar til en ny runde i Alka Superligaen, hvor SønderjyskE denne gang skal på besøg i det nordjyske, når vi gæster DS Arena i Hobro.

Fredag aften klokken 20.15 indtager vi Hobro. Et hold, vi endnu ikke har tabt til i Alka Superliga sammenhæng.

Men Hobro IK er sæsonens helt store overraskelse i sæsonen indtil videre, og står derfor med muligheden for, at slå os for første gang. Deres succes kommer gennem en blanding af, hvad de kom med første gang de rykkede op, og nordmanden Pål Kirkevold.

Hold øje med deres mand:
Pål Kirkevold
Den 26 årige angriber har indtil videre stået for 6 mål og 1 assist i Alka Superligaen. Dermed ligger han i øjeblikket nummer 2 på topscorerlisten, med samme antal mål som Mikael Uhre og Philip Zinckernagel tilsammen. Med god opbakning fra den tidligere SønderjyskE spiller, er Kirkevold en af sæsonens helt store oplevelser. Han kan sparke, drible og så har han målnæsen til at stå på det rigtige sted. Dermed har Kees Luijckx, Marc Pedersen og resten af defensiven en stor opgave foran sig, når de skal holde den målfarlige angriber fra fadet.

Hold øje med vores mand:
Philip Zinckernagel
Zinckernagel er en af de lyseblå spillere, der har haft en flyvende start på sæsonen. Med mål, assist, fremragende spil og bevægelses mønstre, har Zinckernagel skabt uro for modstandere i alle kampe. Sammen med Kløve og Greko bryder Zinckernagel modstanderens defensiv op, med forskellige aspekter, hver gang. Zinckernagel har et fremragende spark, som kan snyde målmanden i tide og utide, mens de hurtige driblinger og kombinationer med de andre offensive kræfter har været særdeles velsmurt. Zinckernagel har haft en finger med i spillet i 4 scoringer indtil videre i sæsonen. Vi håber på, at det tal er endnu større efter fredagens kamp.

Husk, du kan spille på kampen på danskespil.dk, hvor du lige nu kan få odds 3,05 på en SønderjyskE sejr.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus